Wekelijkse Xbox Live Update - Met taco's en Independence Day

  Het is in Amerika bijna Independence Day en dat moet op Xbox Live worden gevierd. En dat doe je blijkbaar met vuurwerk, Mexicaanse worstelaars en taco's.

  Arcade: Guacamelee! Super turbo Championship Edition (13,99 euro)
  De vrolijke vechtgame Guacamelee nog niet gespeeld? Dan kan je nu met de geüpdatete versie aan de slag, voorzien van extra abilities, levels en verhaal. De essentie is hetzelfde: knokken in 2D, indien gewenst in co-op. Met een Mexicaans worstelmasker op.

  Add-on: Call of Duty: Ghost – Verschillende pakketten (1,99 euro elk)
  Wil je bling voor je personage? Of wil je tattoo-achtige doodskoppen op je wapen? De kans is groot van niet. Maar het kan wel. Voor Call of Duty: Ghost zijn weer een aantal nieuwe uitbreidingspakketjes verschenen om je wapens en mannetjes aan te kleden.

  Add-on: Watch Dogs – Access Granted Pack (6,99 euro)
  Dit All Access Granted-pakket geeft je toegang tot de verschillende pre-order extra’s die je bij de game kon krijgen. Het gaat om de volgende DLC’s: The Signature shot Pack, The Untouchable Pack, The Cyberpunk Pack, The Blume Agent Pack, The Breakthrough Pack, The Palace Pack, The DedSec Shadow Pack. Daarbovenop krijg je drie extra missies en zes extra skins.

  Add-on: Plants Vs. Zombies Garden Warfare – Tactisch Tacofeestpakket (Gratis)
  Wat maakt alles beter? Taco’s. Dat moeten de makers van dit pakket gedacht hebben toen ze deze DLC met taco-thema uitbrachten. Het voegt niet alleen taco’s toe, maar ook een nieuwe map en spelmodus. En taco’s!

  Add-on: GTA V – De Independence Day Special (Gratis)
  Het is morgen Independence Day in Amerika en dat moet natuurlijk gevierd. Met een uitbreiding voor echte rednecks. Denk daarbij aan een vuurwerk-launcher, tuinen geschikt voor een vuurwerkshow en twaalf soorten vuurwerk. En waarschijnlijk nog wat meer vuurwerk.

  Add-on: Rocksmith 2014 – Nummerpack Billy Talent (11,99 euro)
  Dit keer in de Rocksmith-spotlicht, Billy Talent. En wel met de volgende nummers: Devil in a Midnight Mass, Fallen Leaves, Red Flag, Try Honesty and Viking Death March.

  Demo: MotoGP 14
  Motorrijden, dat is wat je kan doen in deze demo. Soms is het leven simpel. Je kruipt in de huid van Marquez, Rossi en Crutchlow en racet in de Gran Premio d’Italia TIM. Fictieve geschiedenis kan je schrijven in het speltype Real Events.

  Demo: Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolution
  Microsofts beschrijving voor de game is duidelijk: “Download deze demo.” Maar waarom? Misschien omdat je nog nooit een Naruto-game hebt gespeeld. Of misschien wil je weten of deze vechter verschilt van de voorgaande edities in de serie. Je kan in ieder geval een paar harde gevechten verwachten.

  Rocksmith 2014 Edition

  Verkijgbaar vanaf 24 october 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.