WIN! - Dark Souls 3 Prijsvraag!

Article
dinsdag, 12 april 2016 om 9:26
xgn google image
De fans hebben enige tijd op het nieuwe deel van de Dark Souls franchise moeten wachten. Maar vandaag is het dan toch eindelijk zover; de release van Dark Souls 3! Wij mogen vijf (!) keys weggeven voor de PC. Als jij wilt weten hoe je mee wilt doen, lees dan snel onze Dark Souls 3 prijsvraag!
Het nieuwe deel van Dark Souls 3 belooft weer net zo moeilijk te worden als de voorgaande delen. Zoals je dat gewend bent van de serie zul je regelmatig sterven in het spel. Onze reviewscore toont dat het spel weer een toppertje gaat worden.
Het nieuwste deel van Dark Souls komt deze week uit en dat is dan ook de reden dat we deze Dark Souls 3 prijsvraag in het leven hebben geroepen. Als jij nog niet zo snel bent geweest met het pre-orderen van het spel, dan kun je nu een van de vijf keys voor PC winnen. Wil je weten hoe je een van deze keys kunt bemachtigen? lees dan snel verder!

Dark Souls 3 prijsvraag

In samenwerking met Kinguin.net mogen wij vijf Steam keys voor Dark Souls 3 weggeven. Het enige wat je hoeft te doen om mee te doen met de Dark Souls 3 prijsvraag. Lees onze review en beantwoord de volgende vraag:
  • Hoe heeft FromSoftware de Dark Souls 3 bazen nog moeilijker gemaakt?
Stuur je antwoord op naar [email protected], samen met je XGN gebruikersnaam en je voor- en achternaam. Je hebt een week om te reageren, daarna krijgen de winnaars van deze Dark Souls 3 prijsvraag bericht!
Kinguin.net is een van de populairste digitale shops voor het aanschaffen van digitale items als AAA titels, indie games, Skins voor Counter Strike Global Offensive en nog veel meer. Kinguin.net heeft shops in 22 landen en een 24/7 klantenservice in achttien verschillende talen doormiddel van livechat. Daarmee heeft de digitale winkel het vertrouwen van 3 miljoen klanten voor zichzelf gewonnen.