WIN: Combat Arms Autumn Style-N+ packs

Article
maandag, 03 november 2014 om 9:44
xgn google image
Speel jij al Combat Arms, de free-to-play online FPS? En wil jij gratis in-game wapens? Lees dan gauw verder want vandaag geven wij keys weg voor de Autumn Style-N+ pack!
XGN geeft in samenwerking met Nexon Europe 100 codes weg voor de Autumn Style-N+ pack van Combat Arms ter waarde van 2,60 euro.
Combat Arms

Combat Arms

Combat Arms is een free-to-play multiplayer first-person shooter. De game is sinds 2009 speelbaar in Europa, en heeft in de tussentijd meer dan zes miljoen spelers getrokken. Combat Arms is niet speelbaar in je browser, je moet 6GB aan ruimte over hebben om de game te installeren. Je hebt de keuze uit meer dan 350 wapens. Ook worden er nog steeds regelmatig nieuwe updates uitgevoerd die nog meer content toevoegen.

Hoe win je een code?

Heel simpel, je hoeft alleen maar je e-mailadres in te vullen in het onderstaande widget. Je ontvangt dan via e-mail je code. Let op: dit kan een tijdje duren, afhankelijk van drukte. Voor de codes geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt.
Lukt het je niet om via deze widget een code te krijgen? Stuur dan een e-mail naar [email protected] met het onderwerp "Win Combat Arms".
Om je code in te ruilen hoef je alleen maar in te loggen op de officiële Combat Arms website, en vervolgens het menu linksboven aan te klikken. Selecteer vervoglens 'Enter Code' en vul je code in in het pop up menu.

Populair Nieuws