Win - Barbie en het Geheime Team DVD prijsvraag

Article
woensdag, 09 maart 2016 om 9:14
xgn google image
De nieuwe Barbiefilm Barbie en het geheime team is vanaf 9 maart uit op DVD en BluRay. Wij mogen twee dvd’s van deze leuke nieuwe Barbiefilm weggeven. Wil jij weten hoe je de Barbie en het Geheime Team DVD prijsvraag kunt winnen? Lees dan snel verder!
In Barbie en het geheime team moeten Barbie en haar vriendinnen Teresa en Renee een vervelende dief vangen die edelstenen steelt. Gelukkig zijn Barbie en haar vriendinnen goed getrainde gymnasten, dus kunnen ze al hun kunsten in de strijd tegen de edelstenendief gebruiken. Barbie en het geheime team is een ontzettend spannend avontuur vol mysterie en geheimen.

Barbie en het Geheime Team DVD Prijsvraag

In samenwerking met Triple P Entertainment mogen wij twee keer de Barbie en het Geheime Team DVD weggeven! Als jij kans wilt maken op de DVD van dit spannende nieuwe Barbie avontuur, dan moet je antwoord geven op de volgende vraag:
  • Als jij Barbie een keer zou mogen ontmoeten, wat zou dan het eerste zijn dat je aan haar zou willen vragen?
Mail je antwoord, je voor- en achternaam, je XGN-gebruikersnaam, je e-mailadres en je postadres naar [email protected]. Je hebt een week om te reageren, daarna krijgen de winnaars van deze Barbie en het Geheime team DVD prijsvraag bericht!