WIN - Arrow box set prijsvraag

Article
donderdag, 10 december 2015 om 9:00
xgn google image
XGN geeft in samenwerking met Warner deze hele week box sets weg! Vandaag is de televisieserie Arrow aan de beurt. Deze box set bevat DVDs van seizoen 1 tot en met 3. Wil jij deze box set graag ontvangen? Doe dan snel mee aan onze Arrow box set prijsvraag.
Arrow is een televisieserie gebaseerd op de stripboekenreeks van DC Comics genaamd Green Arrow. In deze serie staat Oliver Queen in de hoofdrol, een jonge en verwende miljardair die op een dag dood verklaard wordt, nadat zijn boot tot zinken wordt gebracht. Vervolgens keert hij vijf jaar later opeens terug naar zijn woonplaats, gewapend met pijl en boog. Hij is vastberaden alle mensen die deze stad gefaald hebben uit de weg te ruimen.
Deze serie is begonnen in 2012 en op dit moment is het vierde seizoen op televisie te zien. Wij stelden de XGN community vorige week in een poll de vraag wat de beste tv serie over superhelden was en Arrow belandde op een gedeelde derde plaats.
arrow box set prijsvraag

Arrow box set prijsvraag

Deze hele week mogen wij in samenwerking met Warner verschillende box sets weggeven. Benieuwd naar de box sets die je deze week kan winnen? Dan kan je terecht in ons artikel over de 6 toffe box sets van Warner!
Vandaag maak je kans op 2x een Arrow seizoen 1 t/m 3 box set. Wil jij deze toffe DVD set graag in ontvangst nemen? Doe dan mee aan deze Arrow box set prijsvraag door antwoord te geven op de volgende vraag:
  • Wie is jouw favoriete personage uit Arrow en waarom?
Mail je antwoord, je voor- en achternaam, je XGN-gebruikersnaam en je postadres naar [email protected]. Je hebt een week om te reageren, daarna krijgen de winnaars van deze prijsvraag bericht.

Populair Nieuws