WIN 5x Castle of Illusion Starring Mickey Mouse voor Xbox 360

Article
woensdag, 18 september 2013 om 18:00
xgn google image
Begin deze maand kwam de game Castle of Illusion Starring Mickey Mouse uit voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3. Nu mogen wij jullie blij maken met een prijsvraag van deze game. Wij geven namelijk vijf codes van de game voor de Xbox 360 weg!
In Castle of Illusion Starring Mickey Mouse gaat de bekende Disney-muis op een romantisch tochtje naar het bos met zijn muizenvriendin om te picknicken. Op dat moment betrekt de lucht en komt de boosaardige heks Mizrabel op haar bezemsteel aanvliegen. Mizrabel ontvoert Minnie en wil de schoonheid van Mickey's vriendin stelen. Dit laat onze held echter niet gebeuren, en hij zet de achtervolging op de heks in, helemaal tot het kasteel van de slechte Mizrabel. Aan jou de taak om Minnie te bevrijden!
Een paar weken terug keken wij naar deze game in onze recensie. Wij vonden Castle of Illusion Starring Mickey Mouse erg vermakelijk en beloonden het spel met een 7,5. De game ziet er namelijk tof uit en de gameplay is ook niet verkeerd.
Deze game klinkt toch hartstikke tof? Daarom gaan wij deze maarliefst vijf keer weggeven voor de Xbox 360. Om kans te maken op deze prijs, moet je alleen even de onderstaande vraag goed beantwoorden. Van alle goede antwoorden kiezen wij vijf gelukkige winnaars uit.
Meedoen met deze prijsvraag kan tot 6 uur zondagavond. De winnaars van de prijsvraag zullen in de dagen daarna bekend worden gemaakt.

Populair Nieuws