WIN: 4x Teenage Mutant Ninja Turtles prijzenpakket

Article
donderdag, 14 augustus 2014 om 17:34
xgn google image
Kijk jij in je jeugd altijd naar de Teenage Mutant Ninja Turtles? Kijk jij ongelofelijk uit naar de reboot van Michael Bay? En wil je daar gratis naar toe? Lees dan vooral verder, want XGN geeft vandaag 4x een TMNT prijzenpakket met onder andere 2 bioscoopkaartjes!
XGN geeft in samenwerking met Universal Studios 4x een Teenage Mutant Ninja Turtles prijzenpakket weg met de volgende inhoud: 2 kaarten, een schuim hand, een pizzasnijder en een koptelefoon.

De Teenage Mutant Ninja Turtles zijn back

Teenage Mutant Ninja Turtles is een reboot van de populaire franchise door Michael Bay. Raphael (Alan Ritchson), Michelangelo (Noel Fisher), Donatello (Jeremy Howard) en Leonardo (stem door Johnny Knoxville) moeten samenwerken met verslaggever April O’Neil (Megan Fox) en haar cameraman Vern Fenwick (Will Arnett) om New York City te redden uit de handen van de kwaadaardige Shredder (Tohoru Masamune). Shredder heeft namelijk de Foot Clan bij elkaar gebracht om iedereen in NYC in zijn macht te krijgen.
Teenage Mutant Ninja Turtles draait vanaf 21 augustus in de Nederlandse bioscopen. Meer informatie over de film is te vinden op de officiële website en de Facebook-pagina.

Hoe win je een Teenage Mutant Ninja Turtles prijzenpakket?

Het enige wat je hoeft te doen om kans de te maken op de een van de vier Teenage Mutant Ninja Turtles prijzenpaketten is de volgende vraag te beantwoorden: "Wat is de ultieme Turtles pizza?" Als je een foto mailt van je eigen pizzacreatie maak je meer kans! Dit kan naar [email protected], vermeld vooral je gebruikersnaam erbij!
De prijsvraag sluit 21 augustus om 12:00. Prijswinnaars worden diezelfde dag nog bekendgemaakt.

Populair Nieuws

Laatste Reacties