WIN: 4x Pro Evolution Soccer 2014 voor PlayStation 3, Xbox 360 en PC

Article
donderdag, 26 september 2013 om 16:15
xgn google image
De nieuwe Pro Evolution Soccer is al een weekje uit. Sinds 20 september kunnen wij weer genieten van de virtuele geur van gemaaid gras in onze neus, schreeuwende fans op de tribunes en tactische aanvallen op het veld. Een mooi moment om Pro Evolution Soccer 2014 een paar keer weg te geven, vind je niet?
Pro Evolution Soccer 2014 is de nieuwe voetbalgame van Konami. De nieuwe game zet een nieuwe standaard voor physics in voetbalgames. Het hele spel draait om hoe spelers met de bal bewegen. De houding van de speler, de snelheid en hoogte van een pass of schot, met alles wordt rekening gehouden om de meest realistische voetbalsimulatie neer te zetten. Ook maakt Pro Evolution Soccer gebruik van speleremoties. Je spelers zullen na het maken van een blunder een dipje krijgen, maar opleven wanneer ze een hattrick scoren.
Natuurlijk wil jij ontzettend graag met deze nieuwe footie aan de slag, en daarom geven wij vier versies van Pro Evolution Soccer 2014 weg. Het gaat hier om twee versies voor de PlayStation 3, één versie voor de Xbox 360 en één versie voor de PC. Om kans te maken op deze prijzen moet je de onderstaande vraag goed beantwoorden. Van alle goede antwoorden kiezen wij willekeurig vier gelukkige winnars
Zet achter je naam (dus niet onder dit artikel) voor welk platform je PES 2014 graag wilt winnen!
Meedoen kan tot 30 september 16:00 uur. De winnaars van de prijsvraag zullen in de dagen daarna bekend worden gemaakt.