Nintendo eShop Update: FIFA 14 en Zelda II

Article
donderdag, 26 september 2013 om 16:00
xgn google image
Een nieuwe donderdag komt met een nieuwe update van de Nintendo eShop. De schijnwerpers staan deze week voornamelijk gericht op FIFA 14, maar je kunt ook weer heerlijk in het verleden duiken met enkele oudere titels.
3DS
De eerste titel is misschien niet voor iedereen weggelegd. Happy Circus (€2,99) is namelijk een educatieve game die kleine kinderen moet helpen met lezen. Je kunt echter wel nog leren tellen in zes verschillende talen! Mocht je liever aan de slag gaan met een oude NES-game, dan is er voor jou deze week Milon's Secret Castle (€3,99). Daarnaast wordt Tangram Style tot 31 oktober 2013 in prijs verlaagd van 5,99 euro naar 2,99 euro en The Croods: Prehistoric Party! krijgt een definitieve prijsverlaging van €34,99 naar €29,99.
We mogen ook weer een hoop nieuwe titels verwelkomen in de eShop deze week. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag met Jewel Master: Cradle of Rome 2 of Jewel Master: Cradle of Egypt 2 3D, allebei €19,99 per stuk. Voor de wat jongere gamers is Around the World with Hello Kitty and Friends (€29,99) erbij gekomen. Mocht je wat meer actie willen dan kun je, na enkele vertraging, nu toch aan de slag met Shin Megami Tensei: Devil Summoner: Soul Hackers (€39,99). Morgen komt ook het derde deel van Inazuma Eleven uit in de vorm van Lightening Bolt en Bomb Blast, allebei te koop voor 34,99 euro per stuk, maar de absolute topper van de week is voor velen toch wel FIFA 14 (€49,99).
Wii U
Voor de Wii U zijn er geen nieuwe games deze week, maar wel permanente prijsverlagingen en twee leuke titels van vroeger. Zo kun je weer aan de slag met één van de moeilijkste Zelda-games, Zelda II: The Adventure of Link (€4,99). Daarnaast maakt ook een klassieke shooter uit het 8-bit tijdperk zijn terugkomst. Gradius kun je vanaf nu voor 4,99 euro downloaden via de eShop.
We sluiten deze week af met de twee permanente prijsverlagingen waar we het eerder al even over hadden. Net als op de 3DS zal The Croods: Prehistoric Party! op de Wii U ook in prijs verlaagd worden van €44,99 naar €29,99. Een andere titel die in prijs verlaagd wordt komt van Namco Bandai. Family Party: 30 Great Games Obstacle Arcade was eerst 29,99 euro en kun je nu krijgen voor 19,99 euro.