WIN: 3x twee kaartjes voor de Call of Duty: Ghosts launch party + game

Article
dinsdag, 15 oktober 2013 om 17:40
xgn google image
Begin volgende maand kunnen wij weer knallen met de nieuwe Call of Duty: Ghosts. Activision organiseert voor de launch van deze game een feestje waarbij je ook nog eens de game mee naar huis krijgt na afloop, en wij mogen een paar tickets voor deze exclusieve avond weggeven!
De jaarlijkse schietkoning, een titel die je Call of Duty misschien wel mag geven, komt ook dit jaar met een nieuw deel, genaamd Ghosts. In deze titel is Amerika niet meer de grootmacht die het in het echt is. Er is namelijk een nieuwe wereldmacht: de Federation, die de wereld in angst laat beven en bibberen. In Call of Duty: Ghosts vecht jij als onderdeel van een rebels team tegen deze grote boze nieuwe unie, om deze met de grond gelijk te maken.
Wij mogen dus, in samenwerking met Activision, drie keer twee kaartjes weggeven voor de launchparty van deze game. Tijdens de launchparty, die niet geheel onbelangrijk plaatsvindt op het forteiland Pampus, kun je de gehele game spelen, zijn er muziekoptredens van bijvoorbeeld Nicky Romero en krijg je aan het einde van de avond de game mee naar huis!
Wat je moet doen om te winnen, is het goede antwoord geven op de onderstaande prijsvraag. Wanneer jij hebt gewonnen, mag je één vriend of vriendin meenemen naar het eiland voor het feestje. Hier gelden wel een paar regels voor. Zo moeten jij en je partner minimaal 16 jaar oud zijn, ben je dit niet, dan krijg je geen toegang tot de boot die je naar het eiland brengt. Ook hebben wij de e-mailadressen van jou en degene die je meeneemt nodig voordat je meemag. De launch party vindt plaats op 4 november. De exacte tijden van het evenement, de plek waar je op moet stappen en hoe laat je klaar moet staan zijn nog niet bekendgemaakt. Winnaars krijgen hierover een e-mail op het moment dat dit bekend is. Meedoen met de prijsvraag kan tot vrijdag, dus als je leest of bericht krijgt dat je gewonnen hebt, dan moet je zo snel mogelijk jullie e-mailadressen aan ons doorgeven! Bedenk dus nu alvast wie je graag mee zou willen nemen voor de launch party.
Om mee te kunnen doen met deze prijsvraag, moet je ons even liken op Facebook of ons volgen op Twitter en vervolgens het juiste antwoord geven op de onderstaande vraag.
Meedoen kan tot aankomende vrijdag 13:00 uur. De winnaars zullen die middag bericht krijgen dat ze gewonnen hebben. Let wel op: doe alleen mee als jij en je partner minstens 16 jaar zijn.

Populair Nieuws