XGN lanceert iOS-app voor iPhone en iPod

Article
dinsdag, 15 oktober 2013 om 16:30
xgn google image
De afgelopen tijd zijn we hard bezig geweest met onze eerste app. Vanaf nu is deze in de App Store te vinden en te downloaden voor iedereen met een iPhone of iPod.
Met de XGN app kun je alles vinden wat je van ons gewend bent. Blader door het laatste nieuws, lees de nieuwste recensies en impressies, en neem een kijkje bij onze vele rubrieken. Maar natuurlijk staan de daadwerkelijke games ook groots in de aandacht. Zoek onderweg snel de nieuwste releases op, of kijk even welke games er vandaag populair zijn op de website. Ook hebben we de ‘tijdlijn’ naar de app gebracht, dit is een soort twitter-feed waarin alle reacties die door gebruikers op de website geplaatst worden direct onder elkaar staan, zodat je meteen kunt reageren op meningen van andere XGN-leden.
En als je geen zin hebt om te lezen, dan is al onze videocontent ook toegankelijk via de app, van de vele trailers tot onze eigen XGN Video's en je kunt alles direct streamen waar je ook bent.
De XGN app is natuurlijk geheel gratis en vanaf nu hier in de App Store te downloaden. Download hem dus naar je iPhone of iPod en vergeet niet even een leuke recensie en score achter te laten!
Heb je geen iPhone? Wees dan niet getreurd. Binnenkort zullen we ook met een Android-app komen. Tot die tijd kun je natuurlijk altijd terecht op onze mobiele website.

Populair Nieuws