WIN 3x set bioscoopkaartjes voor About Time

Article
donderdag, 03 oktober 2013 om 12:00
xgn google image
Volgende week verschijnt de romantische komedie About Time op het witte doek. Speciaal voor deze film hebben wij een prijsvraag opgezet, waarin wij drie keer een set met bioscoopkaartjes weggeven. Daarnaast krijgt elke winnaar ook nog de DVD van Love Actually cadeau.
In About Time krijgt de jonge advocaat Tim Lake van zijn vader te horen dat de mannen in zijn familie over een zeer bijzondere gave beschikken. Wanneer hij verliefd wordt op de mooie, maar onzekere Mary, besluit hij om deze gave te gebruiken om haar voor zich te winnen.De film wordt komt van schrijver en regisseur Richard Curtis, bekend van onder andere Notting Hill, Bridget Jones's Diary en Love Actually.
Wij geven voor deze film drie keer twee bioscoopkaartjes weg plus de DVD van Love Actually. Perfect dus om je moeder of je vriendin eens te trakteren op een heerlijke filmavond. Om kans te maken op deze te gekke prijzen, moet je de onderstaande prijsvraag goed beantwoorden. Van alle goede antwoorden kiezen wij drie winnaars uit die er met de prijzen vandoor gaan.
Meedoen aan deze prijsvraag kan tot 4 uur 's middags op 7 oktober. De winnaar zal in de dagen daarna bekend worden gemaakt.

Populair Nieuws