Nintendo eShop Update: The Wind Waker HD en een retro trilogie

Article
donderdag, 03 oktober 2013 om 11:45
xgn google image
Donderdag, oftewel tijd om te winkelen in Nintendo's eShop! De ogen zijn deze week voornamelijk gericht op de Wii U met onder andere een 'nieuwe' Zelda en de terugkeer van een trilogie van Capcom.
3DS
We beginnen echter eerst met de Nintendo 3DS. Op de handheld kun je deze week genieten van twee nieuwe downloads, een tijdelijke prijsverlaging en een nieuwe demo. De demo komt van de 8-bit actiegame Witch & Hero en kun je nu gratis downloaden. Het volledige spel is tevens ook al een tijdje uit en die kun je verkrijgen voor 4 euro. De tijdelijke prijsverlaging valt in de handen van de shooter Heavy Fire: Special Operations 3D. Waar deze normaal gesproken €4,99 kostte, is dat tot en met 17 oktober €3,99.
Daarnaast zijn er twee nieuwe downloads bijgekomen. Rhythm Thief & the Emperor's Treasure is een muziekgame die al in een fysiek doosje verschenen was, maar nu kun je het spel ook downloaden via de eShop voor €44,99. De laatste 3DS-titel voor deze week is Game Festival 1. Deze kun je vanaf nu downloaden voor 24,99 euro.
Wii U
Dan is het nu tijd voor het echte werk. Vanaf morgen kun je namelijk aan de slag met The Legend of Zelda: The Wind Waker HD (€59,99). De game kwam eerder al voor de GameCube uit, maar is nu verbeterd en in een nieuw jasje gestopt. Een andere nieuwe release is Wii Karaoke U. Deze kun je gratis downloaden, maar om te spelen moet je betalen. Een uurtje spelen kost 1,99 euro, een dag kost 4,99 euro en 30 dagen kost 14,99 euro. Tijd om je vrienden te laten zien wie er het beste kan zingen!
Daar houdt het echter nog niet op. Afgelopen dinsdag is Just Dance 2014 uitgekomen en deze kun je nu downloaden voor €49,99. We eindigen deze week met een retro trilogie van Capcom. Het gaat hier om de heerlijke beat 'm up Final Fight van de Super Nintendo. Deel 1 tot en met 3 zijn vanaf nu voor de Wii U verkrijgbaar, en kosten €7,99 per stuk. Met welke games gaan jullie komende week aan de slag?