WIN: 3x Hercules kaarten, fitness set en sporttas

Article
donderdag, 24 juli 2014 om 16:44
xgn google image
Ben jij een fan van spieren? En ben je ook gek van Griekse mythologie? Of heb je wat met Dwayne 'The Rock' Johnson? Dan ben jij bij XGN aan het juiste adres, want wij geven een heus Hercules prijzenpakket weg met onder andere twee vrijkaarten!
XGN geeft in samenwerking met Universal Studios drie keer het volgende vette Hercules prijzenpakket weg: 2 kaarten, een fitness set en een sporttas. Zodat je na het kijken van de film geheel geïnspireerd door the Rock kunt fitnessen. Je moet nu eenmaal werken voor een sixpack.

Hercules

Hercules speelt zich af nadat de Griekse demi-god de twaalf werken voltooid heeft. De koning vanThracië en zijn dochter schakelen de hulp in van Hercules om een tirannieke krijgsheer te verslaan. Dwayne Johnson, beter bekend onder zijn ringnaam 'The Rock', neemt de titelrol van Hercules op zich.
De film draait 31 juli in de Nederlandse bioscopen in 3D en IMAX 3D. Meer informatie is te vinden op de officiële website en Facebook-pagina.

Hoe win ik Hercules?

Om kans te maken op het Hercules prijzenpakket hoef je alleen maar het volgende te doen: maak een rijmpje van vier zinnen met de woorden XGN, Hercules, en Mariëlle. Psst: Wie onze Facebook pagina liket maakt stiekem meer kans.
De prijsvraag sluit vrijdag 31 juli om 12:00. Prijswinnaars worden diezelfde dag nog bekendgemaakt.

Populair Nieuws