WIN: 2x set bioscoopkaartjes voor Thor: The Dark World met cap

Article
donderdag, 17 oktober 2013 om 16:00
xgn google image
Over twee weken verschijnt de nieuwe Thor: The Dark World in de bioscoop. Om deze nieuwe film even goed in de spotlight te zetten, gaan wij voor deze film twee keer een set bioscoopkaartjes met een hele toffe cap weggeven!
Thor: The Dark World vervolgt de avonturen van Thor. In dit nieuwe avontuur vecht de blonde god om de Aarde en alle Negen Rijken te redden van een vijand die ouder is dan het universum zelf. Het oude ras, geleid door de wraakzuchtige Malekith keert terug om de duisternis terug te brengen in het universum. Geconfronteerd met een vijand die zelfs Odin en Asgard niet kan weerstaan, moet Thor beginnen aan zijn meest gevaarlijke reis tot nu toe. Om de vijand te verslaan moet hij een samenwerken met de verraderlijke Loki om niet alleen zijn ras en alle mensen die hem dierbaar zijn, maar zelfs het hele universum te redden.
Natuurlijk wil jij deze film ontzettend graag zien, en daarom geven wij in samenwerking met Disney twee keer twee bioscoopkaartjes weg. Om de prijs nog eens een stuk mooier te maken, doen we daar ook nog een cap van de film bij. Om kans te maken op deze vette prijzen, moet je de onderstaande vraag goed beantwoorden. Van alle goede antwoorden kiezen wij willekeurig drie winnaars uit.
Meedoen met deze prijsvraag kan tot 4 uur 's middags aankomende vrijdag. De gelukkige winnaars van de bioscoopkaartjes en cap zullen in de dagen daarna bekend worden gemaakt. Heel veel succes!