Wat wil jij zien in Red Dead Online? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 18 mei 2019 om 15:00
xgn google image
Het draait de afgelopen weken vooral om Game of Thrones, maar de XGN Doe Mee is ook wel eens van het terugkijken. Naar vorig jaar bijvoorbeeld, toen Red Dead Redemption 2 uitkwam en vele levens ondersteboven zette. De online modus wordt veel gespeeld, maar wat wil jij zien in Red Dead Online? Welkom bij de XGN Doe Mee!
De laatste keer ging het over Ghost Recon Breakpoint en wat jullie van die titel verlangen. Breakpoint werd iets eerder dan verwacht aangekondigd, want voordat Ubisoft groots kon uitpakken met de nieuwste Ghost Recon-telg was de game al gelekt. Bovendien zal de game veel elementen van Wildlands bevatten en bravo six is daar wel erg content mee:
Misschien is dat wel iets waar ontwikkelaar Ubisoft Paris haar zinnen op heeft gezet: een battle royale modus in de wereld van Ghost Recon. Mede door het succes van de modus door titels als Apex Legends en Fortnite zou het niet onlogisch zijn als ook Ghost Recon dezelfde weg bewandelt en net zoals Call of Duty en Battlefield de modus toevoegt.
Misschien dat Ghost Recon dat ook doet, maar voor nu blikt de XGN Doe Mee graag terug op Red Dead Redemption 2. De game verpulverde vorig jaar vele verkooprecords en is voor tal van gamers dan ook de game van het jaar 2018 geworden en ook de online modus van het spel wordt door liefhebbers gespeeld; liefhebbers die de komende maanden meer content voor hun kiezen krijgen. En daarom is de vraag deze keer:

Wat wil jij zien in Red Dead Online?

Rockstar Games heeft de content tot aan de zomer neergelegd en belooft een co-op campagne, meer verhaalmissies en ook meer stranger missies en zelfs enkele aanpassingen voor het pokeren. Maar wat zou jij graag willen zien in Red Dead Online? Speel jij de game trouwens nog wel? Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij dat juist wilt zien in Red Dead Online.
Zien we jullie volgende week bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!

Populair Nieuws