Welke game wil jij op de E3 zien? - XGN Doe Mee

  Van het filmterrein beweegt de XGN Doe Mee zich weer richting de games en wel één van de grootste gamebeurzen van de wereld: de E3. En dan vooral over diverse titels op die beurs. Welkom bij de XGN Doe Mee!

  In het eerste weekend van mei was de Doe Mee benieuwd naar jullie meningen over Avengers: Infinity War. Marvel’s nieuwste kaskraker draait nu al een goede twee weken in de bioscoop en volgens de laatste berichten brengt die ontzettend veel geld binnen. De meesten van jullie zijn enthousiast over de film en Tobias Kaa schreef er veel over, wat de XGN Doe Mee altijd prettig vindt:

  Tobias Kaa – Level 4

  Dit is een absolute 10/10! Wat ik ook knap vind is dat de film ook te begrijpen is voor mensen die geen één Marvel film hebben gezien. Maar als echte fan is dit een waar cadeau, dat je krijgt doordat je trouw alle films hebt gekeken. Ze hebben overal de tijd voor genomen, er was nergens haast bij. Alles klopte, en de film had zoals iemand in de comments al zei een goede 'flow'. Het feit dat Steve en Tony elkaar nog steeds niet hebben gezien na de gebeurtenissen in Civil War geeft ook nog ruimte voor interessante scènes.

  De film heeft een hoop vragen beantwoord, maar er zijn er ook een heleboel bijgekomen. Al vanaf het begin van de film werd je bij je lurven gegrepen en geconfronteerd met Thanos. In de eerste 10 minuten sneuvelden er 2 belangrijke figuren en verloor Hulk een 1 op 1 gevecht. Dit zette direct de toon voor de rest van de film, waardoor je alle 100 en 50 minuten zat te balanceren op het puntje van je stoel! WAUW.

  En datgene heeft de XGN Doe Mee eigenlijk niks toe te voegen. De film draait nu nog steeds en heeft in die korte tijdspanne van twee weken al meer dan één miljard dollar opgehaald. Marvel weet dus nog steeds hoe zij films moet maken.

  Goed, van de superheldenfilms gaan we alvast naar de E3. Over een maandje is het zover en begint het spektakel rondom één van de grootste gamebeurzen ter wereld weer. Afgelopen week was al interessant, aangezien er een hele lijst aan titels is uitgelekt die misschien tijdens de E3 worden aangekondigd. Wat te denken van Just Cause 4, een splinternieuwe Splinter Cell (met woordgrap!) en Borderlands 3. Onze vraag is dan ook:

  Welke game wil jij op de E3 zien?

  De Doe Mee doelt hier dus ook vooral op het lijstje van games wat eerder deze week uitlekte. Behalve de drie eerdergenoemde games zijn dat ook de Final Fantasy VII remake, Rage 2, Gears of War 5, een nieuwe Assassin’s Creed, Metroid Prime 4 en een nieuwe Destiny 2 DLC.

  Dus, wat verwacht jij ervan? Welke game wil jij op de E3 zien? Laat het ons weten in de reacties hieronder en dan zien we jullie volgende week terug bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.