Welke game wil jij op de E3 zien? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 12 mei 2018 om 15:00
xgn google image
Van het filmterrein beweegt de XGN Doe Mee zich weer richting de games en wel één van de grootste gamebeurzen van de wereld: de E3. En dan vooral over diverse titels op die beurs. Welkom bij de XGN Doe Mee!
In het eerste weekend van mei was de Doe Mee benieuwd naar jullie meningen over Avengers: Infinity War. Marvel’s nieuwste kaskraker draait nu al een goede twee weken in de bioscoop en volgens de laatste berichten brengt die ontzettend veel geld binnen. De meesten van jullie zijn enthousiast over de film en Tobias Kaa schreef er veel over, wat de XGN Doe Mee altijd prettig vindt:
En datgene heeft de XGN Doe Mee eigenlijk niks toe te voegen. De film draait nu nog steeds en heeft in die korte tijdspanne van twee weken al meer dan één miljard dollar opgehaald. Marvel weet dus nog steeds hoe zij films moet maken.
Goed, van de superheldenfilms gaan we alvast naar de E3. Over een maandje is het zover en begint het spektakel rondom één van de grootste gamebeurzen ter wereld weer. Afgelopen week was al interessant, aangezien er een hele lijst aan titels is uitgelekt die misschien tijdens de E3 worden aangekondigd. Wat te denken van Just Cause 4, een splinternieuwe Splinter Cell (met woordgrap!) en Borderlands 3. Onze vraag is dan ook:

Welke game wil jij op de E3 zien?

De Doe Mee doelt hier dus ook vooral op het lijstje van games wat eerder deze week uitlekte. Behalve de drie eerdergenoemde games zijn dat ook de Final Fantasy VII remake, Rage 2, Gears of War 5, een nieuwe Assassin’s Creed, Metroid Prime 4 en een nieuwe Destiny 2 DLC.
Dus, wat verwacht jij ervan? Welke game wil jij op de E3 zien? Laat het ons weten in de reacties hieronder en dan zien we jullie volgende week terug bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!