Wie is de beste Super Smash Bros fighter? [poll]

  Wie is de beste Super Smash Bros fighter? De nieuwe Super Smash Bros is onthuld en bevat alle personages die ooit in Smash gezeten hebben. Wij zijn benieuwd wie jullie het beste vinden.

  Super Smash Bros Ultimate is het volgende deel in de Super Smash Bros serie en belooft de grootste Smash ooit te worden. Iedereen met wie je ooit hebt kunnen vechten, gaat aanwezig zijn in de game. Dat doet ons afvragen wie de beste fighter in Super Smash Bros is?

  Is het de Italiaanse loodgieter, de held uit Hyrule of ben je toch meer een fan van de grote roze zuigbal? Er is keuze genoeg met een rooster van meer dan 60 personages, waarvan ook een aantal nieuwe gezichten. Ridley en de Inklings komen namelijk ook naar Smash, dus leef je uit en stem!

  Stem op de beste Super Smash Bros fighter!

  Om het makkelijk te maken voor je hebben we de fighters op alfabetische volgorde gezet in plaats van de rangschikking die Nintendo op de speciale Super Smash Bros website heeft staan. Als je wilt weten wat we van Super Smash Bros vonden toen we deze tijdens E3 2018 mochten spelen, kun je onze Super Smash Bros Ultimate hands-on lezen.

  Super Smash Bros. Ultimate

  Verkijgbaar vanaf 7 december 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.