WIN - Why Him tickets en goodies prijsvraag

  Vanaf 22 december draait de komedie Why Him in de Nederlandse bioscopen. Om dat te vieren geven wij tickets en goodies voor deze film weg! Wil jij kans maken op een tof prijzenpakket? Doe dan mee aan onze Why Him tickets en goodies prijsvraag.

  In de komedie Why Him komt voor familieman Ned de grootste nachtmerrie van veel vaders uit: zijn dochter komt thuis met een man die hij helemaal niet uit kan staan. Schoonzoon Laird is een sociaal onhandige internetmiljonair en net wanneer het lijkt dat het niet erger kan worden, komt Ned erachter dat Laird zijn dochter ten huwelijk wil vragen...

  Why Him is geregisseerd door John Hamburg, die eerder als schrijver heeft gewerkt aan films als Meet The Parents, Zoolander en Along Came Polly. De rol van Ned wordt vertolkt door Bryan Cranston en James Franco kruipt in de rol van schoonzoon Laird. Zoey Deutch neemt de rol van dochterlief op zich.

  why him tickets en goodies prijsvraag

  Why Him tickets en goodies prijsvraag

  In samenwerking met Warner Bros. Pictures International Holland geven wij 3x een tof pakket met tickets en goodies weg voor deze film! Een pakket bevat sowieso twee tickets voor de film en daarnaast maak je nog kans op een selectie uit de volgende toffe goodies:

  • Mannen t-shirt
  • Vrouwen t-shirt
  • Weekendtas

  Wil jij kansmaken op deze prijzen? Doe dan mee aan onze Why Him tickets en goodies prijsvraag door antwoord te geven op de volgende vraag:

  • Hoe zou jij reageren wanneer je jouw (al dan niet denkbeeldige) schoonzoon of -dochter totaal niet uit kon staan?

  Stuur je inzending naar prijsvraag@xgn.nl, samen met je XGN gebruikersnaam, je voor- en achternaam en je postadres. Je hebt een week om je antwoord op te sturen, daarna krijgen de gelukkige winnaars bericht!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.