Welke streaming videodienst gebruiken jullie het meest? [poll]

Article
donderdag, 22 september 2016 om 17:45
xgn google image
Video On Demand wint in Nederland steeds meer aan populariteit. Het concept is inmiddels volledig ingeburgerd en velen van jullie zullen gebruik maken van Netflix, Videoland Unlimited of Crunchyroll. We willen graag weten welke streaming videodienst het meest gebruikt wordt door jullie, dus we hebben weer een nieuwe poll!
Je zou het haast vergeten, maar niet al te lang geleden gingen we met z'n allen nog braaf naar de videotheek om een film te huren. Door de opkomst van piraterij wisten de videotheken het hoofd niet meer boven water te houden waardoor ze langzaam verdwenen. Maar inmiddels is de videotheek terug, al zij het in een andere vorm.
Die digitale videotheken, beter bekend als streaming videodiensten, hebben in rap tempo hun plekje weten te vinden in onze woonkamers en zijn al sinds geruime tijd in opmars om ons te voorzien van de beste films en series.
Maar welke van deze diensten gebruiken jullie nu eigenlijk, is Netflix nog steeds de koning of zijn andere diensten aan de weg aan het timmeren om ook een plekje in On Demand land te bemachtigen? Laat het ons weten door te stemmen op deze poll!

De populairste streaming videodienst

Populair Nieuws