3 dingen die je moet weten over de Digimon World Next Order release

Article
donderdag, 22 september 2016 om 18:00
xgn google image
De Digimon World Next Order release volgt in 2017. Hoewel we de game nog niet onder de knoppen hebben gehad, kregen we onlangs op Tokyo Game Show wel meer te horen over deze titel. In deze special lees je drie dingen die je moet weten over Bandai Namco's vrolijk gekleurde game.
Eerder in een persbericht van Bandai Namco was al te lezen veel Digimon fans stonden te trappelen voor een Europese versie van Digimon World Next Oder. Dus die komt er! de planning is begin 2017. In de game worden spelers aangevallen door Machinedramons. Jij moet op zoek naar de bron en deze vernietigen. Lees nu verder voor 3 dingen die je moet weten over de Digimon World Next Order release!

3. Het vechtsysteem

In Digimon World Next Order moet je vechten. Het gaat net zoals in de vorige game, Digimon Story: Cyber Sleuth, om een strategisch vechtysteem. Hoewel je qua gevechten buiten het strijdveld (een cirkel) staat, gaat het om real-time gevechten. Daarbij is punten verzamelen cruciaal, want daarmee kun je speciale aanvallen verzorgen. Kont schoppen dus!
98268

2. Moeilijkheidsgraad aangepast

De vorige game werd door veel Digimon fans beschouwd als te makkelijk. Met twee vingers in de neus kon je de game nog uitspelen. Het was een kwestie van exploreren en te makkelijke gevechten. Dus daar moest een oplossing voor komen. Volgens Bandai Namco is World Next Order meer gebalanceerd en van een moeilijker niveau. Spelers zullen tijdens gevechten iets meer strategisch te werk moeten gaan dan voorheen. Maar dat is prima, toch?
98269 2

1. Twee Digimon aan je zijde

World Next Order heeft een hele leuke nieuwe feature en dat is dat je voor het eerst in de serie nu twee Digimon aan je zijde hebt. Daardoor wordt het nog leuker om flink omgevingen te verkennen, want je moet goed voor je Digimon zorgen. Sowieso heeft de game 12 nieuwe Digimon en hebben de fans dus echt weer iets om naar uit te kijken. In de game zelf kunnen spelers maar liefst 215 Digimon tegenkomen.

Populair Nieuws