Welke games speel jij dit weekend?

Article
vrijdag, 29 augustus 2014 om 18:00
xgn google image
Terwijl het zuiden van Nederland te kampen heeft met enorm veel neerslag, schijnt in het noorden dikwijls het zonnetje. Het weer in ons land laat zich weer van zijn beste kant zien. Nooit ben je er zeker van of je nou in je korte broek naar buiten kunt, of dat een winterjas geschikter is. Gelukkig is de temperatuur binnen en stuk constanter en aangenamer, zodat je relaxt kunt gamen.
En gamen kun je deze week weer volop. Het einde van de zomervakantie heeft ervoor gezorgd dat uitgevers weer een beetje wakker worden, want er zijn deze week een aantal mooie titels verschenen. Wat te denken van het vijfde en laatste deel van seizoen twee van The Walking Dead. Het avontuur van Clementine krijgt in dit deel een episch slot en er wordt natuurlijk antwoord gegeven op de vele vragen die zijn ontstaan in de loop van het tweede seizoen. Dat ook dit slotstuk van hoge kwaliteit is, blijkt wel uit de recensie van Tom.

Reis af naar Rusland

Een andere grote titel, of beter gezegd bundel, is Metro Redux. In dit pakket voor de huidige generatie consoles vind je twee oudere titels die zijn verbeterd voor de PlayStation 4 en de Xbox One: Metro 2033 en Metro: Last Light. In de games speel je als Artyom, een jongen die opgroeit in de metrotunnels van Moskou. De oppervlakte is totaal vernietigd door de nuclaire oorlog die daar is gevoerd. Beide games weten een unieke sfeer over te brengen, en zijn zeker de moeite waard.

Welke games speel jij dit weekend?

Er is deze week dus genoeg materiaal waaruit je kunt kiezen. Eindelijk is die dode periode die de zomer heet, voorbij. Het is jammer van het mooie weer, maar het betekent wel dat we dichter bij de prachtgames van eind dit jaar komen. Voor nu, welke games speel jij dit weekend? Laat het hieronder in de reacties weten!

Populair Nieuws