Vijf leuke Sims glitches

Article
zaterdag, 30 augustus 2014 om 9:00
xgn google image
Sims 4">De Sims 4 komt er bijna aan, en het is tijd om terug te kijken op de grootte weelde aan bugs en glitches die de voorgaande Sims delen ons gaven. XGN heeft een paar van de leukste voor je op een rijtje gezet, zodat je deze vrijdag met verstand op nul even kunt lachen.

Problemen met de het maken van karakters

Het is maar lastig, je eigen personage creëren. Het is al helemaal lastig als De Sims zelf niet meewerkt met het realiseren van personages. Dan krijg je dit soort taferelen:
20761

Moeite met weergeven

Lichamen zijn niet alleen moeilijk om weer te geven tijdens het creëeren van een karakter, in de Sims wereld zelf komt het ook vaak voor dat er wat problemen zijn met het renderen van de Sims. Gesmolten ledematen, missende ledematen, verkeerde proporties en ga zo maar door. Alles wat fout kan gaan, is wel een keer fout gegaan in de Sims.
20762

Dieren zijn ook niet veilig

Niet alleen zijn mensen het slachtoffer van vele glitches, ook de dierlijkse sims moeten eraan geloven.
20763

Dier-mensen

Soms glitchen zowel menselijke als dierlijke Sims tegelijkertijd. Dan smelten ze samen, en worden ze één.
20764

Leven is moeilijk

Soms is het heel moeilijk voor Sims om taken op te volgen zoals het hoort. Tsja, waarom zou je slapen in een bed als je ook gewoon half op een eettafel kan slapen? En zwemmen in een zwembad is zó voor iedereen, de Sims die kunnen gewoon zwemmen in het gras als ze daar zin in hebben.