Welke games speel jij dit weekend?

Article
vrijdag, 10 oktober 2014 om 22:41
xgn google image
Dit weekend is het zover. Dan vindt Firstlook weer plaats in Utrecht! Twee dagen lang kunnen alle Nederlandse gamers de nieuwste games checken in de Jaarbeurs. Kun je helaas niet die kant op? Dan kun je altijd de livestream volgen. Of je kunt natuurlijk thuis jouw favoriete game spelen dit weekend.
Dat het hoogseizoen binnen de gamesindustrie weer is begonnen, merk je wel aan de lijst met games die deze week zijn verschenen. Er valt niks te klagen. Zeker niet voor de horrorfans, want sinds dinsdag ligt Alien: Isolation in de schappen. In de game speel je als Amanda Ripley en reis je af naar een ruimtestation om informatie over je vermiste moeder te vergaren. Helaas loopt niet alles volgens plan en eenmaal aangekomen kom je oog in oog te staan met een gigantische Alien.

Kruip achter het stuur

Doe je het liever wat rustiger aan, dan is DriveClub wellicht iets voor jou. De game is een paar keer uitgesteld, maar sinds deze week kun je de racesimulator eindelijk spelen op je PlayStation 4. Zoals in de recensie duidelijk wordt gemaakt ziet de game er beeldschoon uit en blijft hij te allen tijde uitdagend. Heb je PlayStation Plus dan kun je opgelucht ademhalen, want je kunt namelijk gratis met de game aan de slag. De PS Plus versie is wel iets minder uitgebreid, dus hou daar rekening mee.

Welke games speel jij dit weekend?

Heb je dit weekend geen nieuwe aankopen gedaan? Dan kun je altijd aan de slag met reeds aangeschafte games. FIFA-games doen het altijd goed in ons kikkerlandje en ook met FIFA 15 heeft EA goud in houden. Duizenden voetbalfans ballen elke dag met hun favoriete clubs, op weg naar de overwinning. Welke games speel jij dit weekend? Laat het hieronder in de reacties weten!

Populair Nieuws