Welke Amiibo moeten er nog komen? XGN spreekt!

Article
zaterdag, 07 maart 2015 om 9:43
xgn google image
Het is geen geheim dat de Amiibo figuurtjes van Nintendo razend populair zijn. Wereldwijd vliegen de figuurtjes als warme broodjes over de toonbank en gouden varianten zijn binnen no-time uitverkocht. Hoe zit het met de Nintendo personages waar nog géén Amiibo van zijn? Welke Amiibo moeten er nog komen? De XGN redactie spreekt!

Rob - Goomba's en Koopa Troopa's

Hij heeft er ondertussen duizenden, zo niet miljoenen, omgebracht, die vervelende Mario! Daarom ben ik voor een speciale Goomba en Koopa Troopa Amiibo. Een soort herdenkings Amiibo voor deze beestjes die keer op keer het onderspit moeten delven. Niet alleen hoofdpersonen moeten een Amiibo krijgen, ook de kleine mannetjes verdienen er eentje!
En gelijk dan ook eentje van de skeletten schildpadjes, de spookjes en de visjes. Het kan een hele serie worden, de Amiibo's van alle vijanden waar je in de Mario serie tegen strijdt en op hun hoofd springt.

Pedro - Mario Kart

Wat dacht je van Mario Kart Amiibo? Figuurtjes zoals Bowser, Toad, Koopa Troopa of Shy Guy in tientallen verschillende karts zijn mogelijk. Desnoods kun je ook de inktvis die inkt op je scherm ejaculeert in Amiibo vorm verkopen! Hetzelfde geldt voor andere power-ups.
67910

Theo - Mega Man

Ik zou wel graag een Mega Man Amiibo serie willen zien. Met daarin dan Mega Man, Proto Man, Zero, Bass, Roll, Rush, maar zeker ook de Robot Masters uit de serie. Denk aan Iceman, Cutman, Flame Mammoth of Vile! Of nog vetter, Sigma! Deze serie heeft daar zoveel potentie voor met zoveel karakters dat je wel honderd Amiibo kunt maken!

Niels - Pokémon

Pokémon Amiibo! Nee, niet alleen de Pokémon die in Super Smash Bros. verschijnen, maar Amiibo van ALLE POKÉMON! Denk maar eens, het motto van Pokémon was ‘Gotta catch ‘em all’ en nu kun je ze allemaal vangen in de vorm van een Amiibo! Plus een beeldje van elke pokemon, dat zou vet zijn.
67912 2

Calvin F. - Earthbound

Mother 3 (Earthbound in Japan) komt waarschijnlijk tegelijkertijd uit met Half-Life 3, een nieuwe F-Zero en de Final Fantasty VII remake. In andere woorden, nooit. Stel dat dit wel ooit gebeurt, kunnen Earthbound Amiibo natuurlijk niet achterblijven!
Ness, Pauline, Poo en Jeff moeten natuurlijk hun eigen figuurtjes krijgen. Ook Ninten uit de eerste Mother en het dynamische duo Claus en Lucas uit Mother 3 zouden ontzettend gaaf zijn als Amiibo. Wat dacht je van Porky of leden van de gekke Happy Happy Cult? Nintendo, laat ons wat meer liefde voor Earthbound/Mother zien!
Welke Amiibo zou jij graag willen zien? Laat het ons weten in de comments!