Wekelijkse Xbox Live Update - Zakelijke tattoos voor GTA en veel meer

Article
donderdag, 06 maart 2014 om 20:00
xgn google image
Het geldt nog altijd: de Xbox Live Update barst van de uitbreidingen. Maar wel van veel verschillende games, dus dat betekent voor ieder wat wils.
Add-on: GTA Online – The Business Update (Gratis)
Deze grote uitbreiding voor GTA voegt flink wat nieuwe content toe. Zo zijn er nieuwe sportwagens en een nieuw vliegtuig. Er zijn nieuwe wapens en nieuwe kledingstukken en er zijn zelfs nieuwe zakelijke kapsels en tattoos. Ja, tattoos kunnen zakelijk zijn.
Add-on: Battlefield 4 – Second Assault (14,99 euro)
Deze uitbreiding geeft je toegang tot herinterpretaties van vier populaire mappen. Er is Operation Metro 2014, waarin je terugkeert naar een postnucleair Parijs. Caspian Border 2014 is opnieuw vormgegeven voor nieuwe tactieken. Operation Firestorm 2014 laat je pijpleidingen doorboren zodat er gevaarlijke branden ontstaan en Gulf of Oman 2014 gooit je tot slot in een zandstorm. Verder krijg je ook nieuwe wapens en de Capture The Flag-spelmodus.
Add-on: The Walking Dead: Season 2 – Episode 2, A House Divided (4,99 euro)
We zullen niets spoilen, maar de excellente serie gaat gewoon weer verder waar het ophield. Dat betekent drama, spanning en vooral: zombies! Over het eerste deel van seizoen twee waren wij erg te spreken, dus dat biedt goede hoop voor deze aflevering.
Add-on: Call of Duty: Black Ops II – Verschillende pakketten (1,99 euro elk)
Voor Black Ops 2 zijn een aantal multiplayer-extra’s te koop om je wapens op te fleuren. Ze worden er niet beter van, maar zien er wel spectaculair uit.
Add-on: Call of Duty: Ghost – Personages (1,99 euro elk)
Geen extra wapens, maar extra personages voor Ghost. Voor de multiplayer kun je nu Makarov, Zakhaev en Hazmat kopen. Voor als de standaard mannetjes net niet goed genoeg zijn.
Add-on: Need for Speed: Rivals – Koenigsegg One:1 (Gratis)
Al voor de derde week op rij komt Rivals met een nieuwe toevoeging. Eén verschil: dit pakket is gratis. Het biedt een nieuwe, bijzondere auto. Volgens de makers “de snelste, krachtigste en meest wendbare productieauto ooit”. Klinkt goed.
Add-on: Rocksmith 2014 – Nummerpack Boston (7,99 euro)
Boston is deze week aan de beurt. Je kan losgaan met Hitch A Ride, Don’t Look Back en Foreplay/Long Time. Natuurlijk zijn de nummers ook los aan te schaffen.
Demo: The LEGO Movie Videogame
De film is een daverend succes. Als je wilt weten of de game net zo goed is, kun je nu gewoon de demo downloaden. De klassieke LEGO-formule wordt gebruikt: lekker avonturieren, bouwen en vechten. LEGO zoals je de serie kent dus. Alleen nu niet op een andere film gebaseerd, maar op zijn eigen bioscoopverhaal.