Wekelijkse Xbox Live Update - Yu-Gi-Oh!

Article
vrijdag, 15 februari 2013 om 14:30
xgn google image
Helaas lieve lezers, ook deze week hebben we te maken met een teleurstellende Xbox Live Update. Slechts één game is er verschenen! Wij vertellen je in ieder geval welke game dat is.
Ditmaal staat de Update in het teken van de tv-serie Yu-Gi-Oh. De serie heeft namelijk een officiële kaartgame gekregen, waarover hier meer te lezen valt. Verder valt er op Xbox Live weinig te beleven, ook al stromen de toffe retailtitels langzaamaan weer binnen. Het blijft dus wachten op de volgende goed gevulde Xbox Live Update en tot die tijd zullen jullie het met dit magere artikel moeten doen. Lees juist daarom gauw verder: het kost je nauwelijks tijd!
Arcade: Yu-Gi-Oh! 5D’s Decade Duels Plus (800 MP)
Dit Yu-Gi-Oh kaartspel bevat de nieuwe speelkaarten uit het pakket 5D’s Trading Card Game en laat je daarmee strijden tegen vele populaire karakters uit de serie. De gameplay valt het best te beschrijven als de digitale variant van het eigenlijke kaartspel, dus verwacht geen actievolle gevechten of grootste verhaallijnen. De game is zowel in je eentje te spelen als tegen drie anderen in tag duels. Mocht je aan het standaard deck niet genoeg hebben, dan kun je ervoor kiezen een extra pakketje kaarten aan te schaffen. Maar liefst tien extra decks liggen voor je klaar voor een vergoeding tussen de 160 en 240 Microsoft Points.

Populair Nieuws