Nintendo eShop update: Castlevania en Tank! Tank! Tank!

Article
donderdag, 14 februari 2013 om 18:00
xgn google image
Valentijnsdag is misschien niet de eerste dag waarop je aan gamen denkt. Maar agenda is agenda en die wijst ons erop dat er voor vandaag toch echt een nieuwe eShop update op het programma staat. Ook op Valentijnsdag voegt Nintendo gewoon games toe aan zijn assortiment.
3DS:
Castlevania, simpelweg Castlevania. Geen lange subtitels of iets dergelijks. We hebben het dus over de allereerste Castlevania, die ooit verscheen op de NES. Herbeleef de game voor €4,99 op je 3DS.
Naast Castlevania kun je als 3DS-gebruiker sinds vandaag aan de slag met de retaildownloads Shifting Worlds (€19,99) van Rising Star Games en Mahjong: Warriors of the Emperor (eveneens €19,99) van Treva Entertainment. O ja, ook de demo van 2 Fast 4 Gnomz is sinds vandaag te downloaden, uiteraard gratis en voor niks.
Wii U:
Tank! Tank! Tank! van Namco Bandai is gratis te downloaden voor de Wii U. Gratis zeg je? Ja, gratis. Maar natuurlijk is het allemaal minder mooi dan het lijkt. De game kent namelijk een 'gratis spelen-model' waarbij je uiteindelijk de game enkel echt goed kunt verrijken door betaalde downloadbare content aan te schaffen. Maar goed, het is uiteraard het proberen waard.
Tot slot zijn er nog een aantal prijsverlagingen die we jullie niet willen onthouden. Tot en met 21 februari kost Chasing Aurora je slechts €8,99 in plaats van €11,99. Trine 2: Director's Cut is permanent afgeprijsd, van €16,99 naar €12,49.

Populair Nieuws