Wekelijkse Xbox Live Update - The Whole Package

  De E3 is afgelopen en Xbox Live lijkt weer wakker te worden. Afgelopen week is zoweer het 'hele pakket' verschenen: een game, een demo en een heleboel add-ons. Zo zien we het graag!

  Arcade: Tales from Space: Mutant Blobs Attack (7,99 euro)
  Iedereen die de film The Blob weleens gezien heeft, wil stiekem een blobje spelen. Dat kan natuurlijk al in de Nederlandse hersenspinsel de Blob, maar nu kan ook in deze game vol monsters, puzzels en platformen. Het idee: eet alles en vreet je zo door 24 singleplayerlevels. Maar omdat er flink wat obstakels je in de weg staan, zal je ook aardig wat moeten puzzelen, klimmen en klauteren. Voor zover een blobje dat kan, natuurlijk.

  Add-on: Grand Theft Auto V – de I’m Not A Hipster Uitbreiding (Gratis)
  Weet je wie ontkennen dat ze hipsters zijn? Juist, hipsters. Vandaar de titel van Rockstars nieuwste GTA-uitbreiding. Denk aan kleding met een retroprintje, post-ironische tattoo’s (weet je ook eindelijk hoe die eruit zien) en nostalgische of milieubewuste auto’s. En hoewel Rockstar ‘m zelf niet noemt, verwachten we dat er ook wel een vieze hipstersnor aanwezig is.

  Add-on: Injustice – Lockdown Skin-pakket (2,85 euro)
  Wil je graag wat nieuwe pakjes voor je superhelden? Dan kan je voor een paar euro dit pakket op de kop tikken. Je kan echter ook de mobiele game van Injustice spelen; daarmee kan je ook de vijf pakjes ontgrendelen.

  Add-on: Dead or Alive 5 Ultimate – Verschillende pakjes (1,99 euro elk)
  Dead or Alive heeft zijn catalogus weer eens flink uitgebreid met zomerse overalls en vreemd genoeg ook winterse kleding. Veel meer kunnen we er niet over zeggen, neem vooral zelf een kijkje op Xbox Live.

  Add-on: Titanfall – Expedition (9,99 euro)
  De eerste uitbreiding voor Titanfall is er eindelijk en bevat drie nieuwe mappen. Een beschrijving van Microsoft: ”In de nasleep van de Slag om Demeter, trekken de IMC Expeditionary Forces diep de Frontier in om bij te komen van hun nederlaag. Op een onbekende wereld bouwt de IMC een nieuwe vlootbasis op. Ze gebruiken de nieuwe waterinstallaties om de nieuwe kolonie te ondersteunen.” Ga ervan uit dat dit gepaard gaat met het nodige schietwerk.

  Add-on: Rocksmith 2014 – Nummerpack Godsmack (11,99 euro)
  Een flink nummerpakket voor Rocksmith deze keer, met Godsmack in de hoofdrol. Je kan nu de volgende nummers leren spelen: Awake, Cryin’ Like a Bitch, I Stand Alone, Love-Hate-Sex-Pain en Voodoo.

  Demo: Deadfall Adventures
  Deadfall ligt al sinds vorig jaar in de winkels, maar alsnog is er een demo van het spel verschenen. Daarin krijg je een voorproefje van de avonturen van James Lee Quartermain, een legendarische avonturier. A la Indiana Jones komt hij al gauw terecht in plot vol wapens, Nazi’s en schatten. Met in ieder geval één van de drie krijg je te maken in de demo.

  Grand Theft Auto V

  Verkijgbaar vanaf 17 september 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.