Wekelijkse Xbox Live Update - Terug van weggeweest

Article
donderdag, 02 januari 2014 om 15:30
xgn google image
Een nieuw jaar betekent een nieuw 'seizoen' van de Wekelijkse Xbox Live Update. Vanaf deze week zullen we jullie dus weer gewoon wekelijks informeren over de laatste toevoegingen op Xbox Live.
De eerste weken van het jaar zijn traditioneel rustig en 2014 is daarop geen uitzondering. Met slechts twee nieuwe toevoegingen afgelopen week (waarbij we de term 'week' zelfs ruim nemen) start deze rubriek matig. Dat weerhoudt ons er echter niet van jullie gewoon te informeren over de toevoegingen op Xbox Live en ook de komende weken mag je de Wekelijkse Update gewoon verwachten. Zoals het hoort.

Add-on: Sniper: Ghost Warrior 2 – Gold (14,39 euro)

Sniper: Ghost Warrior 2 is al een tijdje uit en sinds de release van de game zijn er talloze uitbreidingspakketten verschenen. Zoveel zelfs, dat het moeilijk is bij te houden. Om het makkelijk te maken heeft de ontwikkelaar nu een 'premium DLC-pakket' uitgebracht om met een enkele aankoop een heel scala aan extra's binnen te halen, waaronder acht speelbare personages en vijf wapens. Mocht je de game helemaal nog niet hebben, dan kun je de Gold Edition van de game gewoon in de winkel vinden. Nog makkelijker.

Demo: Dragon Ball Z: Battle of Z

Ze blijven maar komen, de Dragon Ball Z-games. Ditmaal mogen we aan de slag met groepsgevechten waarin acht spelers het tegen elkaar opnemen in teams van vier. De demo laat je zowel offline (met vrienden) als online knokken en zoals te verwachten staat teamwork centraal in deze coöperatieve brawler. Voor fans is een belangrijk onderdeel van het spel de aanwezigheid van personages uit de film DBZ Battle of the Gods. Bovendien belooft de ontwikkelaar een 'uniek vechtsysteem'; in hoeverre die gewaagde stelling stand houdt, kunnen we zelf ondervinden. Daar is immers de demo voor.