Wekelijkse Xbox Live Update - Selectief sporten: Microsoft maakt het mogeljk

Article
vrijdag, 23 november 2012 om 8:45
xgn google image
Jongens, jongens, jongens, wat is het druk in gamesland! De toppers schieten ons om de oren de Xbox 360 en menig gamer draait overuren. Toch stoppen wij speciaal voor jullie even met gamen om te bekijken wat er op Xbox Live valt te beleven.
Het is een goed najaar, daar is geen twijfel over mogelijk. Call of Duty: Black Ops 2, Assassin’s Creed III, Hitman: Absolution, wie heeft er nog tijd om ook maar een seconde op Xbox Live te kijken? Wij dus, want daar zijn twee zeer potentievolle add-ons verschenen. Daarnaast zijn ook de demo’s die zijn uitgekomen niet de minste, dus lees hieronder vooral wat je mist. En dan snel verder gamen, want de volgende titel ligt al op je te wachten. Het leven van een gamer is zwaar.
Arcade: Kinect Sports Gems (per stuk 240 MP)
Kinect Sport is een game die al een tijdje in de winkels ligt en een reeks sporten bevat. Vanaf nu zijn die sporten ook afzonderlijk aan te schaffen via Xbox Live, zodat je niet meer hoeft te betalen voor onderdelen die je niet wilt. Op moment van schrijven zijn Ski Race, Darts vs. Zombies en 3 Point Contest beschikbaar, maar het is de bedoeling dat uiteindelijk maar liefst tien sporten op het netwerk verschijnen. Handig voor de selectieve sporter.
Add-on: The Walking Dead – Episode 5: No Time Left (400 MP)
Na maanden van spelen en wachten is het dan eindelijk zover: het laatste deel van de – tot nu toe erg sterke – The Walking Dead-reeks is uitgekomen. Deze uitbreiding moet het verhaal afsluiten en laat jou beslissen over het lot van het kleine meisje Clementine. Mocht je de voorgaande delen nog niet gespeeld hebben, is het aan te raden deze eerst aan te schaffen, want het spel bestaat uit vijf afzonderlijk verkochte hoofdstukken.
Add-on: Borderlands 2 – Mr. Torgue’s Campaign of Carnage (800 MP)
In alweer de tweede uitbreiding van Borderlands 2 mogen spelers deelnemen aan het onheilspellende Mr. Torgue’s Campaign of Carnage, wat natuurlijk een hele nieuwe verhaallijn met zich meebrengt. Verder kun je de nodige opdrachten van onder andere Tiny Tina en Moxxy verwachten, dus het beloofd weer een spannend avontuur te worden. Wij zijn op het moment druk bezig met de uitbreiding, dus verwacht binnenkort ons oordeel.
Demo: DmC: Devil May Cry
Hoewel het nog tot januari duurt voordat we DmC: Devil May Cry in de winkelrekken kunnen vinden, is er nu al een demo van de game te downloaden. Daarin kunnen we ons door twee levels van het spel worstelen. Tegenstand hoeven we niet enkel van vele demonen te verwachten maar ook van de stad Limbo zelf; dat klinkt goed! En zoals eigenlijk elke demo zou moeten eindigen, laat dit stukje gratis content ons op de vuist gaan met een epische eindbaas. En mocht je dan nog niet genoeg hebben, kun je nog de hogere moeilijkheidsgraad en uitdagingen ontgrendelen.
Demo: Sonic & All-Stars Racing Transformed Demo
Scheur in deze demo met en tegen Sonic en al zijn SEGA-vrienden middels auto’s, boten en vliegtuigen. Het spel biedt typische arcadestijl gameplay die garant moet staan voor veel raceplezier. Om het de vijand zuur te maken, kun je gebruikmaken van allerlei wapens en zelfs een zogeheten All-Star move, die voor elke racer uniek is. Probeer ze allemaal! Ook met deze game zijn we op het moment druk bezig, dus verwacht ons oordeel binnenkort.
Demo: Epic Mickey 2: The Power of Two
Sinds twee dagen ligt Epic Mickey 2 in de winkels en om twijfelaars over te halen, is van de game nu een demo verschenen. De demo belooft ons handenvol actie waarbij Mickey Mouse en Oswald het Konijn het flink druk mee krijgen. Dat het een goed spel betreft, wordt duidelijk uit onze lovende recensie. Reden genoeg om in ieder geval de demo te checken. En mocht je ons oordeel niet geloven, dan heb je des te meer reden om de demo te downloaden; dan kun je het voor jezelf zien.