Wat speel jij dit weekend?

Article
vrijdag, 23 november 2012 om 17:45
xgn google image
De goedheiligman is inmiddels weer een poosje in ons land en ook het weekend staat weer voor de deur. Naast het zetten van je drie paar schoenen en het verorberen van tien kilogram kruidnoten kom je misschien ook nog toe aan een sessie achter je console, PC of handheld.
We zitten in november en dat betekent eigenlijk gegarandeerd iedere week één of meerdere topgames. Deze week willen we graag twee titels uitlichten, te weten Hitman: Absolution, door ons beloond met een prachtige 9,0, en Epic Mickey 2: The Power of Two, die wij een mooie 8,0 gaven.
Het is maar net of je ervan houdt. Ikzelf word het meest enthousiast van Epic Mickey, maar heb de game (nog) niet gekocht. Iets anders zal ik dit weekend waarschijnlijk ook niet spelen. Sorry, ik ga dan toch voor de extra kilo kruidnoten.
Begrijp me niet verkeerd, maar voor een jongetje van zeventien zoals ik, zijn deze weken altijd de spannendste van het jaar. Ik ga ervan uit dat jullie Sint Nicolaas beter kunnen weerstaan. Wat speel jij dit weekend?