Wekelijkse Xbox Live Update - Schieten in Amerika

Article
vrijdag, 24 mei 2013 om 14:00
xgn google image
Met twee uitbreidingen en twee nieuwe titels is het weer een prima week voor Xbox Live. Vooral als je van schieten en Amerika houdt!
Twee add-ons, twee arcadetitels, een goede deal. Op het gebied van nieuwe games is het vooral knallen dat de klok staat. En nog specifieker: knallen in Amerika. Beide arcadespellen spelen zich af in Amerika, al zijn de lijdende voorwerpen en het wapentuig wel drastisch verschillend. Batmanfans kunnen bovendien genieten van de toevoeging van Batgirl en niet-downloadende racefans kunnen hun geluk niet op met de gebundelde DLC van Need for Speed: Most Wanted.
Arcade: Call of Juarez: Gunslinger (1200 MP)
De Call of Juarez-serie gaat al een aantal jaren mee, maar is nooit een grandioos succes geweest. Na het derde deel, dat in de pers zeer negatief onthaald werd, pakt uitgever Ubisoft het anders aan. In plaats van het schrappen van de serie, verschijnt er nu een nieuw deel op Xbox Live en PlayStation Network. We gaan in het spel terug naar het Wilde Westen om een gevaarlijke premiejager te mogen spelen. De serie is daarmee weer terug bij de essentie, maar is het ook een goede game? Daar kunnen jullie om zeven uur vanavond achter komen!
Arcade: Hunter’s Trophy 2 – America (800 MP)
In talloze shooters hebben wij duizenden menselijke tegenstanders afgeschoten onder het mom ‘zij begonnen’. Niets mis mee, natuurlijk. Maar veel minder gaan wij er echt op uit om dieren neer te schieten. Daar brengt deze arcadegame verandering in, want hier staan niet mensen, maar onschuldige wilde dieren (die je waarschijnlijk met alle liefde aanvallen) centraal. Je kunt op 25 verschillende roofdieren jagen door de natuur van de Verenigde Staten, dus als je geen geld hebt voor een vakantie: hier is je oplossing.
Add-on: Injustice: Gods Among US (400 MP)
De superheldengame Injustice draait officieel om personages uit het hele DC-universum, maar wij krijgen steeds meer de indruk dat de makers voornamelijk fan zijn van Batman. Waar het aantal personages en arena’s uit de Batmanwereld al opviel, is de tweede downloadbare vechter ook al een bekend van Bruce. Batgirl komt zijn team tegen een kleine betaling versterken met de nodige gadgets en gepaste agressie.
Add-on: Need for Speed: Most Wanted – Complete DLC-bundel (2400 MP)
Staat Most Wanted al in tijd in je kast te verstoffen en heb je je nog niet aan de DLC gewaagd? Dan is dit pakket ideaal, want het biedt alle uitbreidingen die voor de racegame zijn verschenen. Mocht je de game tweedehands gekocht hebben, helemaal mooi: je schaft meteen de online pass aan zodat je het internet af kunt zoeken naar tegenstanders. Al is het de vraag hoeveel mensen het spel nu nog spelen…

Populair Nieuws