Wekelijkse Xbox Live Update - Rocken, moorden en fantaseren

Article
woensdag, 15 januari 2014 om 15:00
xgn google image
Een flink lijstje nieuwe content hebben we deze week in de aanbieding. En het is niet eens allemaal DLC!
Downloadbare content is populair. Elke week verschijnen er weer een boel kleine pakketjes met extra's voor bestaande games, maar gelukkig mogen we deze week ook een 'nieuwe' game in ontvangst nemen. Tenminste, als je geen PS Vita hebt. En voor de Final Fantasy-fans is er een nieuwe demo. Prima week, toch?
Arcade: Assassins Creed Liberation HD (19,99 euro)
Samen met de lancering van Assassins Creed III kwam in 2012 Liberation uit voor de PlayStation Vita, een spin-off van de hoofdserie. Helaas verkoopt Sony's nieuwe handheld slecht en heeft de draagbare AC waarschijnlijk weinig geld opgeleverd voor uitgever Ubisoft. Wat doe je dan? Je poetst de game op en brengt hem alsnog naar de consoles. Daarom kunnen Assassins Creed-fans, zonder PS Vita, nu alsnog als Aveline door Louisiana sprinten. Weliswaar een nieuw hoofdpersonage, maar grotendeels dezelfde gameplay die miljoen spelers al jaren kan bekoren.
Add-on: Armored Core V: Verdict Day – Alternate Music Set (7,99 euro)
Houd je van Armored Core, maar komt de muziek je absoluut de strot uit? Ga dan voor deze nieuwe soundtrack om je oren wat afwisseling te bezorgen. De DLC vervangt de muziek die gespeeld wordt tijdens de verhaalmissies en de factiemuziek in het wereldmenu. Om wat voor muziek het gaat, zegt uitgever Namco Bandai overigens niet.
Add-on: Saints Row IV – Stone Age Pack (2,99 euro)
Alweer zat van het animepakket van vorige week? Ga dan voor een neanderthaler met het nieuwe kledingpakket, dat uitgever Deep Silver beschrijft als een "honderd procent correct downloadpakket". Vast.
Saints Row IV
Add-on: Deadfall Adventures – Collector's Edition DLC (4,79 euro)
Collector's Editions zijn tegenwoordig meer regel dan uitzondering. Vast onderdeel is 'exclusieve content'. Exclusief is die content in het geval van Deadfall Adventures niet meer, want je kan de extra's gewoon los kopen. Het gaat om Allan's revolver in de singleplayer en drie extra skins voor de multiplayer.
Add-on: Rocksmith 2014 – Nummerpack Oasis (11,99 euro) + nummers 9mm Parabellum Bullet (2,99 euro elk)
Lekker meetokkelen met Oasis kan vanaf nu met dit nieuwe nummerpakket voor Rocksmith. Het spel leert je de volgende nummers spelen: 'Wonderwall'; 'Champagne Supernova'; 'Supersonic'; 'Live Forever' en 'Some Might Say'. Mocht je de band 9mm Parabellum Bullet, dan kun je daar ook de nummers 'Punishment' en 'Atarashii Harakiri' van kopen.
Demo: Lightning Returns: Final Fantasy XIII (gratis)
Over een maandje komt de game uit, maar ongeduldige gamers kunnen nu al een beginnetje maken. De afsluiter van de Final Fantasy XIII-trilogy (wij zijn de tel al een tijdje kwijt) heeft een interessant concept: je hebt dertien in-game dagen om de wereld te redden, that's it. Een game à la het geniale The Legend of Zelda: Majora's Mask. In de demo kan je dit tijdselement waarschijnlijk niet in volle glorie aanschouwen, maar wel enkele toevoegingen aan het vechtsysteem en de altijd bizarre kapsels.

Populair Nieuws

Laatste Reacties