XGN Podcast - Aflevering 2

Article
woensdag, 15 januari 2014 om 17:30
xgn google image
Het is alweer tijd voor de tweede aflevering van de XGN Podcast! Wekelijks bespreken we welke games we hebben gespeeld, maar er is ook genoeg ruimte voor de community om mee te doen.
In de tweede aflevering bespreken Stefan Stuursma, Lars Paymans en Jeroen Ruiter welke games ze gespeeld hebben (Grand Theft Auto Online, World of Warcraft en Don't Starve), behandelen we twee belangrijke nieuwsonderwerpen en stellen we de eerste vraag aan de community.
De communityvraag van deze week is:
Als jij een game mocht verfilmen, welke zou dat dan zijn en waarom?
Deze vraag kun je beantwoorden in de reacties onder dit bericht, of via een mailtje naar [email protected]. Ook in het forum is het mogelijk om mee te praten over de podcast via deze link. Vragen, tips, op- en aanmerkingen zijn allemaal welkom!
Tot slot zijn we nog op zoek naar een leuke naam voor de podcast. Weet jij een goede naam voor deze show? Laat het dan vooral weten, wie weet kiezen wij jouw suggestie dan wel uit.
Beluister de aflevering hieronder, of als je hem liever wilt downloaden, dan kan dat via deze link (druk even op 'link opslaan als' om hem te downloaden). Ook is het de bedoeling dat we in de toekomst de podcast via de iTunes-store aan kunnen bieden. Veel luisterplezier!

Populair Nieuws