Wekelijkse Xbox Live Update - Rayman en Reckoning

Article
donderdag, 22 maart 2012 om 11:20
xgn google image
Het is eindelijk zover; we kunnen jullie een lekker gevulde Wekelijkse Xbox Live Update aanbieden! Maar liefst vijf items heeft de service in de aanbieding, je leest er hier alles over!
Deze week mogen we twee arcadegames verwelkomen, waaronder de klassieker Rayman 3. Geheel in een HD-jasje gestoken is dit een perfecte gelegenheid voor eenieder die het spel nog niet heeft gespeeld. Onder de redactie is een aantal mensen in ieder geval erg enthousiast over deze triomfantelijke terugkeer. Jullie ook? Daarnaast hebben twee demo’s en een eerste DLC-pakket voor Kingsdoms of Amalur: Reckoning. Zo zien we het graag.
Arcade: Sine Mora (1200 MP)
Sine Mora is een klassieke shoot ‘em up waarin tijd een essentiële rol speelt. Snel door de levels heen scheuren is dus en vereiste. Gelukkig heb je daarin wel hulpmiddelen, want naast de zestig wapencombinaties ben je tevens in staat om de tijd op vele manieren te manipuleren. Bovendien is de old school gameplay in een hedendaags jasje gestoken, met sterke graphics en mooie explosies. Het spel kent overigens zowel een verhaal- als arcademodus, dus er is voor ieder wat wils; een over-de-top verhaal of een nadruk op diepe, uitdagende gameplay, het kan allemaal.
Arcade: Rayman 3D HD (800 MP)
In 2003 verscheen de klassieker Rayman 3: Hoodlum’s Havoc. Ongetwijfeld heeft toen niet iedereen van dit pareltje kunnen genieten, en daarom heeft uitgever Ubisoft besloten de game nu nogmaals uit te brengen op Xbox Live. Microsoft noemt deze HD-remake de definitieve versie van het spel en raadt platformfans dan ook aan dit spel zo snel mogelijk in huis te halen. En daar kan het bedrijf best wel eens gelijk in hebben, want al in 2003 was dit een ijzersterke game. Om uit te vinden of het dat nog steeds is, kun je natuurlijk gewoon de trial downloaden. Verwacht ook eerdaags onze Nieuw Binnen en natuurlijk recensie.
Demo: Kinect Rush: A Disney Pixar Adventure
Pixar, wie kent de animatiestudio tegenwoordig niet? Het is verantwoordelijk voor klassiekers als Toy Story, Finding Nemo en Up en is één van de meest succesvolle studio’ in de film-industrie. Het is dan ook onvermijdelijk dat het met een spel komt waarin (een gedeelte van) haar oeuvre centraal staat. In Kinect Rush is het aan jou om in de rol te kruipen van verscheidene personages uit de bekende films om de wereld te redden. En omdat Kinect hiermee gemoeid gaat, mag je daartoe heel wat zwaaien, schoppen en springen. Werkt de Pixar-magie ook in games? Daar kun je nu achterkomen.
Demo: Birds of Steel
Tegenwoordig zijn ze niet zo populair meer, maar we hebben er toch één: een WOII-game! Ditmaal aanschouwen we de oorlog vanuit het vliegtuig en (her)schrijven we de geschiedenis hoog in de lucht. In deze demo mogen we aan des slag met drie iconische gevechten, waarvoor we onder andere in een Grumman F4F kruipen om het gevecht bij Wake Island tot een goed einde te brengen. Ben jij zowel een fan van vlieg- als WOII-games? Dan is dit een must download! En als je niets te doen hebt kan hat natuurlijk ook geen kwaad.
Add-on: Kingdoms of Amalur: Reckoning – The Legend of Dead Kel (800 MP)
Reckoning is inmiddels meer dan een maand uit en om dat te vieren heeft ontwikkelaar Big Huge Games een eerste DLC-pakket uitgebracht. In het pakket keert de legendarische piraat Dead Kel samen met zijn Hanged Men terug om de zeeën van Noord Amalur onveilig te maken. Natuurlijk wil jij de enige levende dode zijn en dus zit er maar één ding op: doodmaken, die Dead Kel! Samen met de excentrieke kapitein Brattigan ga je op pad en onderweg zul je nieuwe wapens en Twist of Fate-kaarten tegenkomen om de ondode vijanden te bestrijden. Dit nieuwe avontuur moet weer heel wat uren aan het toch al omvangrijke spel toevoegen.

Populair Nieuws