Wekelijkse Xbox Live Update - Klassieke beat 'em ups

Article
donderdag, 31 mei 2012 om 10:00
xgn google image
Zoals jullie het van ons gewend zijn, is het ook deze donderdag tijd voor een korte Xbox Live Update. Microsoft heeft weer een mooi buffet aan games en demo’s voor ons geregeld, dus lees snel verder!
De vorige Update was getiteld ‘Oldschoolness’ en in hetzelfde thema gaat Microsoft nog even door. Er zijn namelijk twee nieuwe SEGA Vintage Collections verschenen, waarmee je voor een prikkie drie klassiekers aan kunt schaffen. Verder kun je lekker door de modder baggeren in Mad Riders en de demo van Steel Battalion. Ga je liever de lucht in, dan is de demo van Top Gun: Hard Lock misschien voor jou.
Arcade: SEGA Vintage Collection: Golden Axe (800 MP)
Fans van brawler-games kunnen hun geluk niet op, want dit pakket biedt de drie klassieke Golden Axe-games, die decennia geleden duizenden gamers vermaakten. Nu kun je opnieuw aan de slag de geweldige serie, ditmaal voorzien van achievements, game trials en leaderboards. Verder kun je het spel gewoon met een vriend spelen middels een lokale en online co-op. Mocht je dus op zoek zijn naar een vermakelijk knokspel, dan biedt deze collectie zeker waar voor je geld.
Arcade: SEGA Vintage Collection: Streets of Rage (800 MP)
Heb je na het uitspelen van de Golden Axe-trilogie nog steeds geen genoeg van klassieke beat ‘em ups? Ga dan ook voor de Streets of Rage-collection, die je tevens talloze vijanden laat neerslaan. Daarbij krijg je ongeveer dezelfde extra’s: online en offline co-op, achievements, game trials en leaderboards. Het grote verschil zit vooral in de setting: waar Golden Axe zich in een meer fantasy-achtige wereld bevindt, speelt Streets of Rage zich af in een ietwat lugubere stad.
Arcade: Mad Riders (800 MP)
In Mad Riders is het doel – je raadt het al – wild rijden. Het spel plaatst je op een ATV en vervolgens is het scheuren geblazen. De 45 banen moeten ons voorzien van talloze mogelijkheden om adembenemende stunts uit te voeren en flink vies te worden. Hier hoef je geen diepgaande racegame te verwachten, maar een spel om eens lekker los te gaan op een ATV. Als dat je wat lijkt, probeer dan in ieder geval de demo.
Demo: Top Gun: Hard Lock
Top Gun is een game die al in 2010 uitkwam en door ons met een 4 werd beoordeeld. Van kwaliteit is dus niet echt te spreken bij dit vliegspel. In maart is echter een speciale multiplayermodus voor het spel beschikbaar gesteld en om dat gegeven nog eens in het zonnetje te zetten, is het nu mogelijk de demo uit te proberen. Je hebt verschillende modi om je mee te vermaken, waaronder de standaard Team Deathmatch, maar ook meer unieke modi als ‘Aircraft Escort’. Voor de echte hoogvliegers onder ons.
Demo: Steel Battalion: Heavy Armor
Het is 2082 en de hel is losgebroken. Het Amerikaanse leger tracht in New York zijn eigen grond te verdedigen en zet daartoe zijn eerste grote grondoffensief in. Jij kruipt in een tank en staat op de voorlinie. Om vervolgens de tank daadwerkelijk in de strijd te werpen, zul je over Kinect moeten beschikken. Het spel speelt zich namelijk geheel zonder controller af en elk hendeltje, schakelaartje en knopje zal dus echt door jou aangeraakt moeten worden. Althans, je moet de bewegingen uitvoeren. Of deze bijzondere besturing ook daadwerkelijk functioneel is, kun je nu ontdekken door de demo te downloaden.

Populair Nieuws