PlayStation Store Update - Men In Black en Resistance

Article
door Wouter
woensdag, 30 mei 2012 om 19:45
xgn google image
Het is weer woensdag en dat betekent dat de PlayStation Store weer gevuld wordt met allerlei nieuwe games, demo's en downloadbare content. Kijk snel of er iets voor jou bij zit!
Deze week kunnen we de PlayStation Vita er weer eens bij pakken en lekker aliens afknallen in Resistance: Burning Skies. Dit is echter niet het enige platform waar de buitenaardse wezens landen. Ook op de PlayStation 3 kunnen we vechten tegen tuig uit de ruimte in de shooter Men In Black: Alien Crisis. En als de actie je iets te veel wordt kun je ook nog gewoon op aarde lekker off-road crossen met Mad Riders. Genoeg materiaal dus om de week weer mee door te komen.
Mad Riders (€9,99)
Voor een klein tientje heb je deze week de racegame Mad Riders in huis. In deze arcade racegame kun je met hoge snelheden door allerlei gebieden racen terwijl je de meest onrealistische stunts uithaalt. Dichte jungles en hoge kliffen vullen de 45 verschillende banen die het spel rijk is. Ben je door het recente DiRT Showdown nog steeds in de race-stemming dan doe je er goed aan om deze titel in de gaten te houden. Mocht je na dit alles nog steeds twijfelen dan kun je altijd nog eerst de demo uit proberen die nu ook in de PlayStation Store staat.
Men In Black: Alien Crisis (€59,99)
Met de nieuwe Men In Black film in de bioscoop kon je er natuurlijk donder op zeggen dat er ook een game wordt gemaakt. In Men In Black: Alien Crisis speel je echter niet als Will Smith, maar als Peter Delacoeur. Dit is een Men In Black-agent in opleiding en krijgt de taak op zich gelegd om de aarde te beschermen tegen kwade aliens. Net als de MIB-agenten in de film krijgt ook Delacoeur hulp van een mede agent. Het spel beschikt namelijk over een splitscreen modus waardoor je ook samen met een vriend of vrienden het avontuur kunt doorlopen.
Super Street Fighter IV Arcade Edition (€19,99)
Het vorig jaar verschenen Super Street Fighter IV Arcade Edition maakt deze week ook zijn debuut op het PlayStation Network. Deze door Capcom ontwikkelde vechtgame is een verbeterde versie van het uit 2010 stammende spel Super Street Fighter IV. Mocht je de eerste versie dus nog niet hebben dan is dit een mooie deal. Naast het reguliere spel krijg je in de Arcade Edition namelijk ook nog eens vier nieuwe karakters, beter gebalanceerde gameplay en een verbeterde interface. Heb je dus zin in een nieuwe vechttitel dan is deze zeker het in de gaten houden waard.
Vita: Resistance: Burning Skies Special Edition (€44,99)
De nieuwste telg in de Resistance franchise komt deze keer niet naar de PlayStation 3, maar vind zijn weg naar de Vita. Resistance: Burning Skies speelt zich af in de tijdsperiode van het eerste deel tot aan het tweede deel. Je kruipt in de huid van Tom Riley die van beroep brandweerman is aan de oostkust van Amerika. Maar wanneer de slechte Chimera eenmaal landen, moet Riley als snel noodgedwongen zijn bijl gebruiken voor het bevechten van de aliens in plaats van het redden van levens. Onze recensie staat ook al online waarin wij het spel met een 6,5 belonen.
En dat waren weer de hoogtepunten van deze week. Voor de rest van al het nieuwe materiaal kun je op het officiële PlayStation Blog terecht.