Wekelijkse Xbox Live Update - Kastelen en voetbal

Article
donderdag, 26 juli 2012 om 15:15
xgn google image
Het is donderdag, dus tijd voor een nieuwe Xbox Live Update. En dat is maar goed ook, want de verstandige gamers onder ons zitten nu heerlijk op een terras te genieten van het mooie weer. Omdat je dan je Xbox niet kunt checken, doen wij het voor je.
Ook Microsoft lijkt zich bewust van het overheerlijke weer, want het geeft ons slechts één game en één demo om ons mee te vermaken. Misschien maar verstandig ook, aangezien het zonde is om hele dagen binnen te zitten. Een draagbare Kinect zou in deze situatie uitkomst bieden, zodat we ook buiten lekker met Wreckateer aan de slag kunnen. En onszelf publiekelijk voor schut kunnen zetten. Nee, dan wagen we ons liever aan de amateurversie van Pro Evolution Soccer 2013, gewoon in het lokale park. Als we aan het eind van de avond nog energie over hebben, wagen we ons wel aan de demo van PES 2013.
Arcade: Wreckateer (800 MP)
In Wreckateer is het aan jou om allerlei kastelen te vernietigen, die zijn overspoeld door Goblins. Om hen uit de kastelen te jagen, maak je gebruik van een katapult die voorwerpen op het gebouw afslingert. En dat doe je met behulp van Kinect. Zo kun je de projectielen beïnvloeden door je armen te bewegen, waardoor je met veel precisie doelwitten kunt raken. Of het spel ook de aanschaf waard is, kun je zelf beoordelen met behulp van onze nieuwe rubriek: de Recensie Round-Up.
Demo: Pro Evolution Soccer 2013
Zoals elk jaar verschijnt er een nieuwe PES en om je alvast voor het nieuwe zdeel te enthousiasmeren, is er nu een demo beschikbaar. Daarin kun je aan de slag met de nieuwe ‘full control’-elementen die je meer controle dan ooit geven. Het zorgt er ook voor dat elke goal compleet uniek is. Verder tracht de ‘Spelers-ID’ het spel spannender te maken door voetballers realistischer te maken. Of dit allemaal ook daadwerkelijk uit de verf komt, mag je zelf bepalen. Download daarvoor de demo.