Wekelijkse Xbox Live Update - jagen, dansen, scheuren en schieten

Article
vrijdag, 28 december 2012 om 11:30
xgn google image
Zo aan het einde van het jaar gebeurt er betrekkelijk weinig op Xbox Live. Toch gaan we de nieuwe content voor jullie bij langs.
Zoals jullie misschien hebben gemerkt, is de Xbox Live Update van afgelopen week in gebreke gebleven, waarvoor onze excuses. Teleurstellend genoeg levert dat niet automatisch een hele waslijst aan content op. Slechts een handjevol onderwerpen kunnen we behandelen, wat deze laatste Update van 2012 natuurlijk lekker compact houdt. We sluiten het jaar af met jagen, dansen, scheuren en schieten. Klinkt als een waardig afsluit! Of het net zo goed blijkt als het klinkt, mogen jullie na het lezen van de rubriek beoordelen.
Arcade: Kinect Party (tijdelijk gratis)
Voordat we ook maar vertellen wat Kinect Party inhoudt, een tip voor gierige Nederlanders: download de game nu! Het spel is namelijk tot 31 december gratis. Goed, dan de nodige uitleg. Kinect Party is een game van de hand van ontwikkelaar Double Fine, dat eerder Happy Action Theater heeft gemaakt. Dit vervolg laat ons nogmaals los in allerlei verschillende omgevingen zoals vulkanen en waterwerelden. En dat in je huiskamer, door gebruik te maken van de Kinect. ‘Uitgaan’ was nog nooit zo dichtbij.
Add-on: Trials Evolution – Riders of Doom (400 MP)
Trials Evolution is een heerlijke arcadegame waarin je op een motor het einde van het level moet zien te bereiken. Helaas is de weg doorgaans bezaaid met allerlei obstakels. Riders of Doom laat je precies hetzelfde doen, maar maakt daarbij wel gebruik van een interessante setting: de Apocalyps. Immers, als de hel op aarde losbreekt kunnen we niet zomaar van A naar B rijden; alles is naar de kloten en de wegen zijn bezaaid met obstakels. In wezen is deze nieuwe uitbreiding voor Trials dus niets minder dan een uitstekende training voor wat ongetwijfeld komen gaat.
Add-on: RAGE – The Scorchers (400 MP)
Na slechts 14 maanden weten de snelle jongens van ontwikkelaar id Software alweer de eerste downloadbare content voor de shooter RAGE uit te brengen; precies op het hoogtepunt van de populariteit van de game. De ongeveer twee uur durende uitbreiding volgt een nieuwe bende, The Scorchers. De op vuur beluste groepering heeft een duister plan bedacht en zonder jouw hulp kan de wereld wel eens in gevaar gebracht worden. Snel downloaden dus! Of wacht nog even op ons oordeel, dat zeer binnenkort verschijnt.
Demo: Cabela’s Dangerous Hunts 2013
Jagen; volgens velen een bijzondere, verslavende sport. Alleen vervelend van die gevaarlijke dieren die je om de haverklap aanvallen. Cabela’s Dangerous Hunts heeft dat nadeel niet en laat je lekker vanaf de bank beesten afknallen, alleen of met een vriend. Volgens de ontwikkelaar kent de game een speciale engine die de dieren zo realistisch mogelijk weergeeft en daarmee de ultieme uitdaging biedt. Of de game daadwerkelijk in de roos schiet, kun je zelf uitvinden door de demo te downloaden.

Populair Nieuws