Wekelijkse Xbox Live Update - I Am Alive en Tiger Woods

Article
donderdag, 08 maart 2012 om 11:30
xgn google image
De finale van de Xbox Live House Party is deze week tot een hoogtepunt gekomen met I Am Alive. Helaas heeft dat tot gevolg dat er verder weinig is gebeurd op Xbox Live.
Het feest is voorbij en met een laatste knaller afgesloten. Daarmee keert de rust terug in het digitale Xbox-landschap en het is te hopen dat het een toename in het aantal games tot gevolg heeft. Afgelopen weken is er steeds slechts één spel verschenen, al dan niet aangevuld met enkele demo’s. Hoewel die games van hoge kwaliteit waren, is het natuurlijk wel erg fijn om een lekker vol artikel te kunnen schrijven, waar we het nu met twee onderwerpen moeten doen. Maar niet getreurd, we maken er iets moois van! En dan gaan we hopen op heel veel games voor volgende week.
Arcade: I Am Alive (1200)
Wanneer de Apocalyps toeslaat en jij weet te overleven, dan prijs je jezelf gelukkig, toch? Niet in I Am Alive, want je mist je familie en dus ga je op een helse tocht om hen terug te vinden. Dat is niet makkelijk, want de weinige overlevenden zien jou liever dood dan levend en wapens om jezelf te verdedigen zijn schaars. Dit interessante concept levert een zeer sterke game op, zo blijkt uit de recensie. Wij voorzien de game namelijk van een spetterende negen! Heb je deze titel nog niet in huis gehaald, dan moet je dat dus snel doen.
Demo: Tiger Woods PGA Tour 2013
Hij is niet te stoppen, die Tiger Woods. De beste man is alweer op zijn dertiende tour en nu is het mogelijk om daar een voorproefje van te krijgen. De demo is namelijk verschenen en laat je kennis maken met een vernieuwd slagsysteem, waarmee het mogelijk wordt om op talloze wijze ballen te slaan en clubs aan te passen. Bovendien kun je een eigen online countryclub maken om al je trofeeën in kwijt te kunnen. Heb je altijd al eens een balletje willen slaan zonder bijkomende huwelijksproblemen? Download dan nu de demo.

Populair Nieuws