3DS eShop update: Nintendo gaat los

Article
donderdag, 08 maart 2012 om 10:30
xgn google image
Het is alweer heel lang geleden dat Nintendo de eShop introduceerde voor de 3DS. Uiteraard hebben wij je sindsdien elke week een overzicht gegeven op de dag dat nieuwe titels verschenen. Waar de kwantiteit en kwaliteit al maandenlang tegenvalt, lijkt Nintendo nu los te komen met kwalitatieve games.
We delen de eShop in in vier categorieën; 3DS Ware: nieuwe downloadbare 3DS games, 3D Classics: oude games die een 3D-remake hebben gekregen, Virtual Console: oude games die ook op de 3DS speelbaar worden gemaakt in dezelfde staat en tot slot DSiWare: downloadbare software voor je Nintendo DSi die ook in de 3DS eShop wordt gepubliceerd. Ook komen de demo's voor 3DS-retailgames voorbij.
3DS Ware
Er is vanaf vandaag één nieuwe exclusieve downloadtitel voor de 3DS beschikbaar, te weten Fun! Fun! Minigolf TOUCH! Blijkbaar was men bij uitgever Shin'en Multimedia erg enthousiast over de eigen game, gezien de optimistische titel van het spel. Ze dachten vast "goh, Everybody's Golf op de PlayStation Vita doet het goed, dan zullen wij eens een golfspel voor de 3DS maken." Fun! Fun! Minigolf TOUCH! kost vijf euro.
Virtual Console
Eén oude Nintendo klassieker kunnen we vanaf deze week terugvinden, namelijk Kid Icarus: Of Myths and Monsters. Deze oude titel van de Game Boy, waarin je natuurlijk met de held Pit aan de slag gaat, kost slechts drie euro voor de 3DS Virtual Console.
3DS Demo's
Dead or Alive: Dimensions is de jongste telg uit de bekende vechtserie Dead or Alive. De game verscheen in mei vorig jaar op de 3DS en werd door ons met een hele mooie een 8 beloond. Probeer de gratis demo dus zeker even!
DSiWare
Afsluitend uiteraard weer zoals iedere week de DSiWare die ook op je 3DS te vinden is. Deze week behoren daar 1001 Blockbusters en Successfully Learning Mathematics: Year 5 toe. De eerste titel moet je letterlijk nemen. Het is namelijk een game waarin je met blokken het bekende pong speelt. SLM: Year 5 is het vijfde deel uit de inmiddels bekende educatieve franchise Succesfully Learning. De games kosten respectievelijk twee en vijf euro.