Wekelijkse Xbox Live Update - Het feest barst los

Article
donderdag, 16 februari 2012 om 14:30
xgn google image
Xbox Live begint eindelijk zijn langverwachte feest, de Xbox Live Arcade House Party. Toch lijkt er nog sprake te zijn van een stilte voor de storm.
Tijdens de Xbox Live Arcade House Party mogen we wekelijks zeer toffe arcadetitels verwachten waarnaar velen al tijden uitkijken. Vandaag trappen we af met de zeer potentievolle game Warp. Verder is er helaas niet zo veel op het net werk te beleven op het moment, want verder dan een demo van Binary Domain is er niets nieuws binnen te hengelen. Wellicht zijn andere uitgevers geïntimideerd door de titels die komen gaan…
Arcade: Warp (800 MP)
Warp is zowel een puzzelgame als een stealth-action game. Een bijzondere combinatie. Het spel laat je de rol aannemen van Zero, een kleine oranje alien die is ontvoerd van zijn thuiswereld en gevangen wordt gehouden in een onderzoekscentrum. Zoals te verwachten is het mannetje daar niet blij mee en is het doel van het spel dan ook om uit te breken en, als het even kan, wraak te nemen op de ontvoerders. Daartoe moet je je een weg banen door vele doolhoven en her en der een vijand op bloederige wijze afmaken. Een goed begin van het feest!
Demo: Binary Domain
Over minder dan twee weken verschijnt de actiegame Binary Domain. Om jullie alvast lekker te maken is er nu een demo van de game te downloaden, waarin we door massa’s aan robots mogen knallen. Het is namelijk 2080 en in Tokyo zijn zeer geavanceerde robots bezig de maatschappij te infiltreren. Zover mag het natuurlijk niet komen en dus moet de maker van de robots een halt toegeroepen worden. Zoek je naar een lekker actievolle shooter? Probeer dan nu de demo.