PlayStation Store Update - 15 februari

Article
door Wouter
donderdag, 16 februari 2012 om 8:00
xgn google image
Het is woensdag geweest en dat betekent dat de PlayStation Store weer gevuld wordt met allerlei nieuw materiaal. Zo kunnen we deze keer aan de slag met twee nieuwe demo's en een flinke lading aan nieuwe games.
Een hoop mensen zullen dit weekend carnaval gaan vieren, maar voor diegene die liever achter de PlayStation 3 duiken is er ook goed nieuws. Er zijn namelijk twee nieuwe demo's terug te vinden in de PlayStation Store en wel van de games Mass Effect 3 en Binary Domain. Verder zullen een flink aantal PlayStation 2 games ook hun intrede maken. Kortom er is weer aardig wat voer om je aankomend weekend door te helpen. Lees snel verder voor de hoogtepunten.
Worms Ultimate Mayhem (€12,99)
Sinds september kunnen Xbox 360-bezitters er al mee aan de slag, maar nu kunnen we op de PlayStation 3 ook genieten van Worms Ultimate Mayhem. Na al die jaren maken deze wormen elkaar nog steeds maar al te graag een kopje kleiner. Diegene die hopen met de klassieke 2D-besturing aan de slag te kunnen, worden echter teleurgesteld. Het spel zal de actie namelijk, net als de titels Worms 3D en Worms 4: Mayhem, geheel in 3D op je scherm toveren. Maar dat neemt niet weg dat Worms Ultimate Mayhem nog steeds dezelfde doldwaze actie biedt die we van de wormen gewend zijn. De Xbox 360-versie beloonden wij destijds met een 7,0 in de recensie.
Scarygirl (€9,99)
Naast een aantal wormen mogen we deze week ook een klein eng meisje verwelkomen in de PlayStation Store. Het downloadbare spelletje Scarygirl maakt namelijk zijn intrede. Hierin kruip je in de huid van een klein meisje dat geteisterd wordt door een serie aan nachtmerries. Ze maakt het haar missie om achter diegene aan te gaan die verantwoordelijk is voor haar nachtelijke kwellingen. Onlangs gingen wij op de Xbox 360 met deze game aan de slag. Hoe wij het ervan afbrachten kun je terugzien in de Nieuw Binnen van Scarygirl.
Grand Theft Auto IV: The Complete Edition (€34,99)
Na al die jaren wordt het gewelddadige spel Grand Theft Auto IV opnieuw uitgebracht en deze keer als digital exemplaar. Voor 24,99 euro kun je met de normale versie aan de slag, maar wil je alle eerder uitgebrachte downloadbare content er ook bij dan kun je voor het complete pakket van 34,99 euro gaan. Grand Theft Auto is een franchise die al heel wat jaren mee gaat en over het algemeen goed wordt ontvangen. Zo ontving het vierde deel in de serie een prachtige 9,6 in de recensie.
Demo: Mass Effect 3
En zoals gewoonlijk kunnen we ook weer met een aantal nieuwe demo's aan de slag. Deze keer krijgen we onder andere een voorproefje van Mass Effect 3. In deze game beland je in een oorlog die heel het heelal in zijn ban heeft. De kwade Reapers hebben het op de aarde gemunt en het is aan Shepard om dit tegen te gaan. Onlangs mochten wij al anderhalf uur met deze titel aan de slag. Onze bevindingen kun je terug lezen in de impressie.
Demo: Binary Domain
Ook krijgen we deze week een voorproefje van SEGA's eerste shooter: Binary Domain. In dit spel maken bloeddorstige robots het land Japan onveilig. In de demo kruip je in de huid van Dan Marshall en kun je aan de slag met twee missies. Op 24 februari zullen we er achter komen of SEGA's Binary Domain goed uitpakt. Dan ligt de game namelijk in de winkels voor zowel de PlayStation 3 als Xbox 360.
Zoals gewoonlijk is dit niet het enige dat nieuw is in de PlayStation Store. Voor de volledige lijst met onder andere nieuwe trailers en avatars kun je hier terecht.