Wekelijkse Xbox Live Update - Goed gevulde week!

Article
donderdag, 18 april 2013 om 13:30
xgn google image
We hebben weer een mooie Xbox Live Update voor jullie, met twee nieuwe games (technisch gezien één bundel met bestaande games en een nieuw spel) en twee uitbreidingen. Of er iets interessants tussen zit, laten we jullie in dit artikel weten.
Deze week hebben we te maken met een unicum: dit is – voor zover wij weten – de eerste keer dat we zowel de volledige downloadbare game als de eerste uitbreiding voor dezelfde titel in één artikel behandelen. Wat een feest! Of het ook echt iets is om te vieren, hangt natuurlijk geheel van de game zelf af. Verder behandelen we een zeer aantrekkelijk geprijsde bundel en de tweede DLC voor Dishonored. Weer een mooie week, wat ons betreft. Wat jullie?
Arcade: Twisted Pixel Games Bundle (800 MP)
Ontwikkelaar Twisted Pixel heeft met dit verzamelpakket en wel erg voordelige aanbieding naar Xbox Live gebracht: maar liefst vier toffe games voor de prijs van één! Deze bundel bevat de volgende spellen van de ontwikkelaar: The Maw, Splosion Man, Comic Jumper en Ms. Splosion Man. Mocht je twee of meer dan deze titels nog niet in huis gehaald hebben, dan is dit je kans, want het zijn stuk voor stuk degelijke games die nu voor een schijntje zijn op te pikken. Een mooie aanbieding, dus.
Arcade: Sacred Citadel (1200 MP)
In deze tof ogende sidecroller dien jij het land Ancaria te redden. De beschermengelen van het land, de Seraphim, worden namelijk uitgeroeid door kwaadaardige vijanden en jij bent de laatste hoop. Dat betekent dat je het gevecht aan zult gaan met flink wat monsters. Uit de trailers blijkt dat je in ieder geval aan de slag kunt gaan met zwaarden, bogen en voertuigen, dus dat moet de broodnodige variatie in de gameplay te brengen.
Add-on: Sarcred Citadel - Jungle Hunt (400 MP)
Het komt niet vaak voor dat we zowel de volledige game als een bijbehorende uitbreiding in hetzelfde artikel bespreken, maar Sacred Citadel krijgt het toch voor elkaar. Goed nieuws voor fans die het spel al hebben uitgespeeld, natuurlijk. In de Jungle Hunt-DLC is de "de slag inmiddels gewonnen, maar de oorlog nog niet". De leider van de kwaadaardige Grimmoc is namelijk Ancaria ingevlucht met een belangrijk voorwerp. En zoals je al kunt raden, dien jij de slechterik op te jagen.
Add-on: Dishonored - The Knife of Dunwall (800 MP)
De sluipgame Dishonored is inmiddels aan zijn tweede uitbreiding toe en ditmaal kruip je in de huid van Daud, de huurmoordenaar die de keizerin doodde. Het nieuwe verhaal zal je zowel langs oude als nieuwe plaatsen leiden en je bekende en onbekende krachten laten gebruiken. Dit DLC-pakket is overigens de eerste van twee uitbreidingen die zich op Daud richten, we zien hem in het volgende pakket dus nogmaals terug. Op het moment zijn wij druk met de uitbreiding aan de slag, dus verwacht de recensie binnenkort.

Populair Nieuws