Wekelijkse Xbox Live Update - Goddelijk pokeren

Article
vrijdag, 26 april 2013 om 13:36
xgn google image
Twee arcadegames, dat is helaas alles dat we deze week kunnen bieden. Maar het zijn wel twee games die er tof uitzien, dus dat is goed nieuws.
Toen de aankondigingstailer van Poker Night 2 uitkwam, waren wij op het kantoor meteen laaiend enthousiast. Wat is er nu cooler dan pokeren met een paar van de meest geslaagde personages van film en games? We kunnen dan ook niet wachten om het pokerspel zelf te downloaden en te genieten van GlaDOS' gemene uitspraak. Als we daar even zat van zijn, dan kunnen we onze frustratie botvieren op talloze vijanden in God Mode.
Arcade: Poker Night 2 (800 MP)
Poker Night 2 is een pokergame, zoals de titel overduidelijk doet vermoeden. Toch zijn we over dit spel veel enthousiaster dan je van een virtuele pokertafel zou verwachten. De reden? De deelnemers! We spelen niet zomaar met willekeurige personages, maar met Sam van Sam and Max, Brock Samson van The Venture Bros., Claptrap van Borderlands en Ash van de Evil Dead-serie. Al kers op de taart worden de kaarten ook nog eens gedeald door Portals GlaDOS. Episch!
Arcade: God Mode (800 MP)
Rondrennen en schieten, daar lijkt God Mode voornamelijk om te draaien. Voeg daar co-op voor vier personen bij, verbeterbare wapens en een berg vijanden en je hebt een simpel klinkende maar mogelijk ook ontzettend vermakelijke game. De gameplay is snel en chaotisch, maar lijkt daardoor met meerdere personen wel erg leuk te zijn. Enkele RPG-elementen moeten het spel langer houdbaar maken door je bijvoorbeeld de mogelijkheid te geven je personage aan te passen en vaardigheden te verbeteren.