Wekelijkse Xbox Live Update - Gefeliciteerd Xbox Live

Article
donderdag, 15 november 2012 om 20:29
xgn google image
Het is een bijzondere week deze keer: het netwerk dat gamers al sinds mensenheugenis voorziet van talloze uren vermaak, is tien jaar geworden. Gefeliciteerd, Xbox Live!
Jazeker, het is reden tot feest. En om dat te vieren geeft Microsoft zomaar een cadeautje weg. Niet alleen kun je tijdelijk een aantal games voor de helft van de prijs aanschaffen, ook de Kinect-game Wreckateer is nu gratis te downloaden. Wees er snel bij, want de actie geldt maar 48 uur. Naast dit leuke extraatje biedt het netwerk natuurlijk ook weer de nodige nieuwe content, die we hieronder zullen bespreken.
Arcade: Planets Under Attack (1200 MP)
In deze arcadegame ontdekt de mensheid een nieuwe Melkweg vol mogelijkheden. Het is aan jou om die Melkweg te overwinnen. Dat gaat helaas niet zo makkelijk als het klinkt, want buitenaardse rassen zijn niet van plan hun geboortegrond zomaar af te staan. Dat betekent dat je flink strategisch te werk zult moeten gaan. Mocht je liever tegen menselijke tegenstanders spelen in deze strategiegame, dan kun je terecht bij de on- en offline multiplayer.
Arcade: Warlords (800 MP)
Wardlords draait geheel om de prestigieuze titel die de game draagt: iedereen wil de almachtige Warlord zijn. Dat betekent er flink wat vijanden met de grond gelijk gemaakt moeten worden. Dat doe je echter niet zelf, aangezien ook Warlords een real-time strategy­ game is. Het is dus aan jou om je troepen aan te sturen, controlepunten over te nemen, power-ups te verzamelen en uiteindelijk elke vijand af te laten slachten.
Demo: Need for Speed: Most Wanted
Most Wanted ligt inmiddels al in de winkels, maar mocht je nog niet overtuigd zijn dan kun je het spel via deze demo uitvoerig testen. Het gaat hier om een klein deel uit de singleplayer, waarin je achtervolgingen en races krijgt voorgeschoteld, alsmede de mogelijkheid om een gebied van de game te verkennen. In de recensie waren wij behoorlijk enthousiast over Most Wanted, dus probeer in ieder geval de demo uit. Wie weet smaakt het naar meer.