Wekelijkse Xbox Live Update - Geeft Microsoft het op?

Article
donderdag, 05 januari 2012 om 12:20
xgn google image
Deze week lijkt Microsoft het maar gewoon opgegeven te hebben met Xbox Live. Slechts één demo van een slecht spel kan het ons bieden. Treurig!
Nieuw jaar, nieuwe kansen. Tenminste, dat zou je denken. Bij Microsoft hebben ze echter geen boodschap aan die filosofie, want in plaats van het jaar goed te beginnen laat het bedrijf ons met lege handen staan. We moeten het doen met de demo van Rise of Nightmares, wat nauwelijks een feest te noemen is. Gelukkig komen er binnenkort wel toffe titels uit die het tij moeten keren, zoals Gotham City Imposters. Kom op Microsoft, laat zien wat je kunt!
Demo: Rise of Nightmares
Sinds september ligt de Kinect-game Rise of Nightmares al in de winkels, maar voor de twijfelaars is er nu een demo van verschenen. Het is echter onwaarschijnlijk dat de demo veel nieuwe kopers zal trekken, want van een goed product is absoluut niet te spreken. Onze Jelle ‘beloonde’ het spel dan ook met een 4,0. Da’s niet zo gek, want de horrorgame heeft simpelweg een zeer slecht werkende besturing. Dat het verhaal wel leuk is, zul je in de demo waarschijnlijk niet meekrijgen. Heb je desondanks deze waarschuwing erg veel zin om zwaaiend met je armen voor de tv te staan, dan is deze demo voor jou.