Wekelijkse Xbox Live Update - Fight!

Article
vrijdag, 30 november 2012 om 12:30
xgn google image
Deze week staat in het teken van klassieke vechtgames. Maar liefst drie oude titels met ‘fighter’ in de titel zijn we tegengekomen en dat zorgt voor een knallende Xbox Live Update.
De afgelopen weken zijn er aan de lopende band vette titels uitgekomen, maar vooral de fan van fighters lijkt te zijn onderbedeeld. Waar shooterfans meerdere games wordt aangeboden en Nintendo-liefhebbers zelfs een nieuwe console voorgeschoteld krijgen, moeten vechtfans het doen met een aantal oude klassiekers. Onder het mom van ‘vroeger was alles beter’ gaan we toch vol goede moed door met deze Xbox Live Update.
Arcade: Virtua Fighter 2 (400 MP)
De eerste vechtgame van deze week is een klassieker die in de collectie van fans van het genre niet mag ontbreken. Mocht dat toch zo zijn, dan heb je nu de mogelijkheid om het spel alsnog aan te schaffen. Het spel kent niet alleen de 3D graphics en het vechtsysteem van het origineel; aan deze versie is ook online support toegevoegd om hem met zowel vrienden als vreemdelingen speelbaar te maken. Mocht je de beste Virtua Fighter 2-speler ter wereld zijn, dan kun je dat nu bewijzen.
Arcade: Fighting Vipers (400 MP)
Fighting Vipers laat je kiezen uit negen karakters en geeft je de taak tegenstanders te verslaan. Tot zover vrij een normaal fighter-verhaal. De game heeft echter een unieke twist: om vijanden te verslaan, dien je eigenlijk de bepantsering van je vijand af te slaan. Doe je dat niet, dan zul je niet de maximale schade doen. Ook hier mogen we weer online support verwachten zodat spelers zich kunnen bewijzen.
Arcade: Sonic the Fighters (400 MP)
Mocht je wel erg van klassieke fighters houden, maar tegelijkertijd een vreemde affectie voor egels hebben, dan is deze laatste vechtgame voor jou. Sonic the Fighters laat je namelijk knokken met de bekende egel en zijn vrienden. In totaal zul je de keuze krijgen over tien personages en acht verschillende arena’s. En ook hier geldt: een online modus is toegevoegd zodat de beste Sonic the Fighters-spelers het tegen elkaar kunnen opnemen.
Add-on: Mass Effect 3 – Omega (1200MP)
In deze DLC voor Mass Effect 3 wordt Shepard nogmaals naar voren getrokken om te strijden tegen een kwaad. Nee, in de wereld van Mass Effect is het nooit even koek en ei en zullen we nooit een uitbreiding zien die zich richt op de golfcarrière van Shepard. Daarvoor heeft hij het veel te druk met het bestrijden van Cerberus. Ditmaal heeft hij daartoe de hulp ingeschakeld van Aria, die over unieke kennis beschikt, maar tegelijkertijd flink wraaklustig is. Daar gaat z’n weekendje weg!
Demo: Just Dance 4
Dansgames zijn helemaal hip en daarom kon (een demo van) Just Dance 4 niet uitblijven. Het spel zet volledig in op de hits van het moment, waardoor onder andere One Direction en Flo Rida aan bod komen. Of daar lekker op te dansen valt, kun je nu zelf uitvinden door de demo te downloaden. Dan kun je ook aan de slag gaan met de nieuwe Battle-modus, waarin je tegen je vrienden kunt dansen in een tango op leven en dood.
Demo: Lego In de Ban van de Ring
Het is weliswaar wat vreemd om rond de Amerikaanse release van The Hobbit nog een The Lord of The Rings-game uit te brengen, maar dat mag de pret niet drukken. Tenzij het spel slecht is natuurlijk, maar dat oordeel kun je middels de demo zelf vellen. Misschien wel leuk om deze door te spelen vlak voor je naar de nieuwe blockbuster van Peter Jackson gaat, om alvast in de stemming te komen. Of lees gewoon het boek.

Populair Nieuws