Wekelijkse Xbox Live Update - Far Cry en Gears of War

Article
donderdag, 02 mei 2013 om 17:50
xgn google image
Deze week heeft Microsoft Far Cry 3: Blood Dragon en een uitbreiding voor Gears of War: Judgment voor ons in de aanbieding, in combinatie met een weekendje gratis Xbox Live.
Mocht je geen Xbox Live hebben maar toch de multiplayer van die ene game willen proberen? Dan is dit weekend je kans, want Microsoft biedt het online netwerk tijdelijk gratis aan. Daarmee gaan bij verschillende games acties gepaard, dus houd ook vooral je favoriete online-game in de gaten om te profiteren van extraatjes als dubbele XP. Mocht je dat maar niets vinden, dan mag je natuurlijk aan de slag met het uitstekende Far Cry 3: Blood Dragon.
Arcade: Far Cry 3: Blood Dragon (1200 MP)
Blood Dragon is de stand-alone uitbreiding van Far Cry 3. Ditmaal staat geen tropisch zonnetje op een prachtig eiland centraal, maar draait de game geheel om de toekomst. Het is namelijk al het jaar 2007 en de jaren tachtig zijn nooit helemaal losgelaten. Verwacht dus talloze clichés zoals je die kent uit de talrijke films van Arnold Scharzenegger en Sylvester Stallone: laserstralen, explosies, robots en oneliners. Dat deze overweldigende combinatie zorgt voor een prima shooter, blijkt wel uit de recensie.
Add-on: Gears of War: Judgment - Call to Arms (1000 MP)
Mocht je al tientallen uren in Gears of War: Judgment gestoken hebben, dan ken je de mappen vast al tot op de centimeter. Misschien ben je daarom wel toe aan wat nieuwe spelarena's om je helemaal eigen te maken en deze multiplayer-uitbreiding voorziet in die behoefte. De mappen Blood Drive, Boneyard en Terminal speel je vrij met dit pakket, alsmede het nieuwe speltype Krijgsmeester. Daarin is het de bedoeling vijanden af te maken met twintig verschillende wapens. Wie als eerste alle wapens heeft afgewerkt, wint.

Populair Nieuws